Himtex Company doo

Niste registrovani?
Besplatno je, a pruža Vam brojne pogodnosti!

Registrujte se!

Himtex Company doo osnovan je 2003 godine kao preduzeće specijalizovano za veleprodaju i distribuciju proizvoda za građevinarstvo kako domaćih tako i stranih proizvođača.
Bavimo se veleprodajom silikona , pur pena , krep traka , abrazivnog materijala, raznih lepkova, građavinskog alata i alata za završne radove, šrafovske robe, HTZ opreme , radne obuće i odeće kao i veleprodajom boja i lakova.

Himtex Company doo osim veleprodaje bavi se i prodajom kompletnog pratećeg i potrošnog materijala za izradu termopan stakla, pvc i alu stolarije kao i potrošnog i pratećeg materijala za stolare.

Himtex Company doo je zvanični zastupnik za Vojvodinu renomirane firme D&D JUGOHEMIKA d.o.o koja se bavi prodajom i proizvodnjom abraziva i zaptivnih masa, silikona, pur pena, tiokola,sprejeva i krep traka. Pored toga, bavi se i veleprodajom molerskog i gvožđarskog alata firme MIMONT d.o.o i HTZ opreme firme ALBO d.o.o kao jedna od veleprodaja u Vojvodini.

Naši kupci su farbare, gvodžđare, stakloresci, proizvođači PVC i ALU stolarije kao i stolari.Ukoliko želite poslovnu saradnju sa nama slobodno nas kontaktirajte i naši komercijalisti će Vas posetiti u što kraćem roku i prezentovati način i uslove našeg poslovanja.

S poštovanjem Vaš
Himtex Company doo

O nama

Dokumenti

Naši podaci

  • PIB broj: 102947068
  • PDV broj: 133732128
  • Matični broj: 08790868
  • Šifra delatnosti: 51560
  • Komercijalna: 205-59939-12
  • Banka Intesa: 160-357184-83

Galerija