BLUZA FABIAN SIVA 52 - L HOGERT HTZ ARTIKLI KOJI SE VIŠE NE PROIZVODE HT5K310-L

ŠIFRA:HT5K310-L
EAN:5902801319396
500.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU
KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
S ELASTIČNOM GUMENOM MANŽETOM.webp
PREKLOP.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

PRODUBLJENA LEĐA.webp

BLUZA FABIAN SIVA HÖGERT HTZ HT5K310 je napravljena za muškarce za one koji žele da se osećaju udobno i bezbedno tokom radnog dana. Ova izdržljiva i visoko udobna bluza obezbeđuje laku tkaninu i tehnički kroj koji ne ograničava fleksibilnost i pokretljivost. Takođe, reflektirajući detalji pridruženi bluzi omogućavaju povećanje bezbednosti tokom rada u mraku. Bluza je dostupna u širokom rasponu veličina (od S do 4XL) i modernim bojama tamnoplave, svetlo sive i tamno sive.

Njen savršeno prilagođen kroj čini je idealnom za radnike u proizvodnji, građevinarstvu, monterima, serviserima i tehničarima. Materijal od 65% poliestera i 35% pamuka garancija je da će se bluza nositi dugo vremena bez gubitka intenziteta boje pri čestom pranju na temperaturi do 60°C. Odgovara normi EN 13688 ISO s patentnim zatvaračem sa dva preklopa na pritisak, gumicama u rukavima i na bokovima jakne te reflektirajućim detaljima na stražnjem delu jakne koja dodatno poboljšava sigurnost rada u mraku.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

HOGERT HTZ ARTIKLI KOJI SE VIŠE NE PROIZVODE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.