REKLAMACIJE

Zvaničan Pravilinik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći ovde.


Koraci prilikom reklamacije:


1. Postupak Reklamacije započinje popunjavanjem onlajn zahteva za reklamaciju.


* Onlajn zahtev nalazi se u okviru Vašeg naloga, a možete mu pristupiti odabirom opcije "Moje porudžbine" ovde.


* Zatim odaberite porudžbinu i u okviru nje artikal koji želite da vratite (selektujte artikal / iznad artikla pojaviće Vam se crvenim slovima "Povrat")


* Zatim odaberite "Povrat" i unesite tražene podatke u prazna polja.


2. Sledeći korak jeste pozivanje službe Korisničke podrške na broj: 069/5275-621


3. Zatim popunite Reklamacioni list (isti se dobija prilikom isporuke robe) koji možete preuzeti ovde. Popunjen obrazac spakujte zajedno sa artiklom koji vraćate.


4. Artikal koji vraćate neophodno je vratiti isključivo putem kurirske službe Bex. Pomenutu kurirsku službu možete pozvati putem broja telefona: 011/6555-000 radnim danima od 9:00 - 17:00h i dogovoriti preuzimanje pošiljke. Roba se šalje sa naznakom: HIMTEX COMPANY onlajn prodavnica - na adresu: Ivana Antunovića 94, 24000 Subotica.
Kada pošiljka bude dostavljena, kupac dobija mejl kojim će biti obavešten o prijemu pošiljke. Rešenje o ishodu reklamacije kupac dobija u roku od 8 dana od dana prijema pošiljke od strane prodavca.
delivery-icon
Besplatna dostava
Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.
return-icon
Povratak u roku od 14 dana
Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.
working-time-icon
Radno vreme
Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.