NOVOSTI

Istorija HTZ Opreme u Svetu i Srbiji
- 6.9.2023 12:56
Istorija HTZ Opreme u Svetu i Srbiji

Istorija HTZ Opreme: Sigurnost Kroz Vekove
Bezbednost na radu nikada nije bila važnija. Sa rastom industrijalizacije i razvojem različitih sektora, potreba za odgovarajućom HTZ opremom (Higijensko-tehnička zaštita) postala je nezaobilazna kako u svetu tako i u Srbiji. Ovaj blog će nas provesti kroz fascinantnu istoriju HTZ opreme, istražujući kako se razvijala kroz vekove i kako se prilagođavala lokalnim potrebama.

Rani Koraci: Primitivna Zaštita
Priča o HTZ opremi započinje davno pre nego što su fabrike i moderna industrija postojale. U drevnim civilizacijama, radnici su koristili jednostavne alate za zaštitu, kao što su kožni prekrivači i maske za disanje od prirodnih materijala. Ovi rani pokušaji bili su rudimentarni, ali su predstavljali početak svesti o potrebi za zaštitom na radu.

Industrijska Revolucija: Početak Osmišljene Zaštite
Dolazak Industrijske revolucije u 18. i 19. veku doneo je velike promene u radnoj okolini. Fabrike, mašine i povećana proizvodnja doveli su do novih opasnosti na radu. U ovom periodu, prva konkretna zaštitna oprema počela je da se razvija. Radnici su nosili jednostavne uniforme i pojedine komade opreme kako bi se zaštitili od povreda.

20. Vek: Standardizacija i Inovacija
vek je doneo brz napredak u razvoju HTZ opreme. Svetski ratovi su bili ključni za razvoj tehnologije zaštite. Prvi svetski rat doveo je do masovnog korišćenja gas maski, dok je Drugi svetski rat video širenje zaštite za vojnike i civilne radnike. Nakon rata, počela su se razvijati napredna sredstva zaštite kao što su zaštitne kacige, rukavice otporne na hemikalije i moderne respiratore.

Srbija: Prateći Globalne Trendove
U Srbiji, razvoj HTZ opreme pratila je globalna dinamika. Tokom 20. veka, kao deo bivše Jugoslavije, Srbija je usvajala i prilagođavala standardizovanu HTZ opremu za svoje potrebe. U industrijskom razvoju i urbanizaciji zemlje, HTZ oprema postala je neophodna za bezbednost radnika u različitim sektorima, uključujući rudarstvo, građevinarstvo i hemijsku industriju.

Danas: Napredna i Pristupačna HTZ Oprema
U današnjem veku, HTZ oprema je postala ključna komponenta zaštite u svim industrijama. Moderna tehnologija omogućila je razvoj visoko efikasnih materijala i naprednih dizajna, čineći HTZ opremu udobnom i funkcionalnom. U Srbiji, postoje strogi standardi i regulative koji zahtevaju od poslodavaca da obezbede odgovarajuću HTZ opremu kako bi zaštitili radnike od povreda i bolesti na radu.

Budućnost HTZ Opreme: Inovacije i Bezbednost
Pogled unapred obećava dalji razvoj i unapređenje HTZ opreme. Inovacije u materijalima i tehnologijama obećavaju bolje uslove za rad i veću bezbednost radnika širom sveta i u Srbiji. HTZ oprema će nastaviti da se prilagođava potrebama različitih industrija i radnih okolina.

Istorija HTZ opreme ukazuje na njen neizmerni značaj u očuvanju života i zdravlja radnika širom sveta i u Srbiji. Od ranih koraka u razvoju osnovnih zaštitnih sredstava do savremene visoke tehnologije, HTZ oprema je evoluirala i prilagodila se potrebama radnika. Bez obzira na industriju ili sektor, radnici mogu biti sigurni da će HTZ oprema nastaviti da evoluira kako bi ih zaštitila od rizika na radnom mestu. Kroz ovu evoluciju, čuva se ono najvrednije - ljudski život i zdravlje na radu.


Profesionalne Četke za Molerske i Ostale Radove: Ninja Pravi Razliku!
- 30.8.2023 13:31
Profesionalne Četke za Molerske i Ostale Radove: Ninja Pravi Razliku!

Osim što su Blue Dolphin četke sinonim za kvalitet i efikasnost, one takođe pružaju i udobnost tokom rada. Shvatamo koliko je važno da profesionalci ostanu udobni i fokusirani tokom dugih radnih sati. Zato su naše četke dizajnirane sa ergonomijom u vidu. Drške su oblikovane tako da se prirodno prilagode ruci, omogućavajući vam precizno vođenje i lakše manevrisanje tokom rada.

Ova pažnja prema udobnosti dodatno podiže produktivnost i olakšava svaki radni zadatak. Jedna od ključnih karakteristika Blue Dolphin četki je i njihova izdržljivost. Kako biste ostvarili dugotrajne rezultate, važno je imati četke koje će se nositi sa zahtevima svakodnevnog profesionalnog rada. Naša četka 330 NINJA ANGULAR 63 MM je savršen primer, sa čeljustima čija tvrdoća iznosi 50-55 HRC, garantujući izdržljivost čak i u zahtevnim uslovima. Kao dodatna pogodnost, sve Blue Dolphin četke dolaze upakovane u praktične koferčiće koji čuvaju vaš alat organizovanim i zaštićenim.

Obećanje Blue Dolphin brenda je da ćemo vam omogućiti najbolje alate za najbolje rezultate. Naše profesionalne četke za molerske i druge radove prate ovu misiju, nudeći vam izbor koji pruža kvalitet, preciznost i udobnost. Bez obzira da li farbate stolariju, zidove ili bilo koju drugu površinu, Blue Dolphin četke su vaš pouzdan partner za postizanje profesionalnih rezultata. Odaberite Blue Dolphin i transformišite svaki radni zadatak u umetnost.

U svetu građevinske i dekorativne industrije, kvalitetan alat je neophodan za postizanje besprekornih rezultata. Kada je reč o farbanju i molerskim radovima, odabir pravih četki može napraviti ogromnu razliku. U tom kontekstu, Blue Dolphin četke se izdvajaju kao vrhunska opcija koja obezbeđuje ne samo efikasan rad, već i profesionalne i estetski privlačne rezultate.

Naša raznolika paleta Blue Dolphin četki pruža širok spektar opcija, od četki sa prirodnom dlakom do sintetičkih četki, sve u cilju pokrivanja raznovrsnih poslova - od farbanja stolarije do lakiranja i bojenja zidova. Ne samo da se razlikujemo po tipu dlake, već i po veličinama četki. Naš asortiman uključuje tanke četke od tri četvrtine inča za nijansiran i delikatan rad, kao i veće četke od 3 inča za obimnije površine.

Ono što ističe Blue Dolphin četke je njihova izdržljivost i otpornost. Otporne na intenzivan rad i habanje, naše četke su prilagođene potrebama profesionalnih molera. Posebno se ističu naše zakošene četke koje omogućavaju precizno farbanje i ostavljanje glatke završnice. Moleri i dekorateri cene ovu karakteristiku, jer znaju da će sa našim četkama postići rezultate koji ostavljaju utisak.

ČETKA 330 NINJA  je izuzetno precizna četka  sa kojom je milina farbati. Ono što je čini posebnom su inovativne NINJA dlake koje se koriste za njen dizajn. Gusta mešavina sintetičkih vlakana ovih četki omogućava odlično upijanje boje, ravnomerno raspoređivanje na površinu i stvaranje besprekorno glatke završnice. Nikakvi tragovi dlake neće biti prisutni na površini koju farbate.

Osim estetskog aspekta, ova četka povećava efikasnost procesa farbanja za čak 30%, čineći svaki zadatak bržim i efikasnijim. Uz sve ovo, Blue Dolphin četke su prilagodljive različitim tipovima boja kao što su akrili, lateksi, uljane boje, lakovi i bajci. Kada je u pitanju profesionalno farbanje i dekoracija, ne prepuštajte ništa slučaju. Blue Dolphin četke su pouzdane, efikasne i garantuju rezultate koji oduševljavaju.

Pogledajte ponudu profesionalnih četki za farbanje ovde.


Video: Profesionalne Četke za Farbanje i Krečenje - Pogledajte!Nova TAUBER zaštitna odeća sa rastezljivom tkaninom u 4 smera je sada dostupna!
- 23.8.2023 12:36
Nova TAUBER zaštitna odeća sa rastezljivom tkaninom u 4 smera je sada dostupna!

Tauber Profesionalna Zaštitna Odjeća Sa ponosom najavljujemo uvođenje TAUBER profesionalne zaštitne odeće u našu ponudu. Izrađena od najkvalitetnijih materijala, nova linija proizvoda nudi udobnost, funkcionalnost i sigurnost.

TAUBER Zaštitna Bluza

Naša nova TAUBER zaštitna bluza je inovacija u oblasti zaštitne odeće. Upotreba najkvalitetnijih materijala i 4-smerno rastegljive tkanine garantuje izdržljivost i neograničenu udobnost pri nošenju. Prilikom dizajniranja jakne posebna pažnja posvećena je funkcionalnosti i sigurnosti proizvoda.

Elastičnost tkanine čini bluzu pogodnom za različite vrste poslova, bez ograničenja pokreta korisnika. Osim toga, veliki broj prostranih džepova povećava upotrebljivost proizvoda, a upotreba CORDURA materijala na ramenima dodatno pojačava osetljiva područja.

Za više informacija o TAUBER zaštitnoj bluzi, posetite našu prodavnicu ili istražite našu online ponudu.

TAUBER Muške Zaštitne Pantalone

Kao i bluza, TAUBER profesionalne muške zaštitne pantalone izrađene su od najkvalitetnijih materijala, uključujući inovativnu 4-smernu rastezljivu tkaninu. Ova vrsta tkanine povećava elastičnost pantalona, što znači veliku slobodu kretanja. Korišćeni reflektirajući detalji povećavaju sigurnost rada u mraku, a unutrašnja elastična traka sprečava klizanje pantalona.

Osim toga, pantalone su opremljene velikim brojem džepova, što značajno povećava njihovu upotrebljivost. U džepovima i na kolenima koriste se pojačanja od materijala CORDURA, poznatog po svojoj neuporedivoj izdržljivosti.

Za više informacija o TAUBER muškim zaštitnim pantalonama, posetite našu prodavnicu ili istražite našu online ponudu.

Karakteristike 4-Way Stretch Tkanine

4-Way Stretch tkanina je jedinstvena vrsta tkanine koja kombinuje sposobnost rastezanja uzduž i poprečno zadržavajući svoje originalne dimenzije. Brzosušeći materijal, koji gotovo odmah isparava vlagu, stekao je popularnost u proizvodnji zaštitne odjeće koja se koristi u raznim industrijama.

Karakteristike materijala:

 • Elastičnost i udobnost - 4-Way Stretch materijal omogućava potpunu slobodu kretanja i udobnost.
 • Izdržljivost - Otporna je na cepanje i habanje, što je čini idealnom za ekstremne uslove.
 • Prozračnost - Osim elastičnosti, materijal je i prozračan, omogućavajući udoban rad.
 • Jednostavno održavanje - Lako se čisti i održava, važno je redovno pranje.


Hogert - Prodavnica HTZ Opreme i Radne Odeće


Prodaja Hogert alata: Opremite se za uspešne popravke
- 11.8.2023 6:6
Prodaja Hogert alata: Opremite se za uspešne popravke

Ukoliko se bavite popravkama u svojoj kući ili stambenom prostoru, znate koliko je važno imati kvalitetan alat. Kvalitetan alat ne samo da vam omogućava da efikasnije obavljate posao, već vam takođe čuva i vreme i novac. Jedna od najboljih opcija alata na tržištu je Hogert.

Hogert alati su napravljeni od najboljih materijala i mogu vam pomoći da brzo i lako obavite sve vrste popravki. Bez obzira da li vam trebaju klešta, šrafcigeri, čekići ili ključevi, Hogert ima setove za sve vaše potrebe. Svi Hogert alati su izuzetno izdržljivi i precizni, što vam omogućava da vaša popravka bude završena maksimalnom efikasnošću i kvalitetom. Kada se radi o alatu, Hogert je brend koji možete verovati. Posetite našu prodavnicu i opremite se za uspešnepopravke!

Jedna od najvažnijih prednosti Hogert alata je njihova izdržljivost. Bez obzira na to koliko puta ih koristili, ovi alati će ostati u savršenom stanju. To se posebno odnosi na Hogert setove ključeva, koji su dizajnirani tako da se mogu koristiti godinama, čak iu najzahtevnijim uslovima. Sa svojim preciznim mehanizmima i izuzetno izdržljivim materijalima, ovi ključevi su savršeni za sve korisnike koji zahtevaju vrhunski kvalitet.

Hogert alati su takođe izuzetno precizni. Uz ovaj brend, nikada nećete morati da se salamirate kako biste svojim alatima podlegli pritisku teških poslova poput bušenja i brušenja. Ova preciznost znači da ćete biti u mogućnosti da obavite posao brže, efikasnije i sa većom tačnošću, što će vam uštedeti vreme inovac. S obzirom na to da su Hogert alati dostupni u raznim veličinama, modelima i setovima, sigurno ćete naći ono što vam odgovara. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni majstor, Hogert alati su pravi izbor za sve vaše potrebe. Uvjerite se u naš kvalitet i posjetite našu prodavnicu već danas!

Da biste uspješno obavili popravke u svom domu, potrebni su vam kvalitetni alati. Upoznajte se sa Hogert alatima - setovima koji će olakšati posao majstorima i domaćinstvima koji izvode razne vrste popravki. U ovom blog postu detaljno ćemo objasniti zašto je važno opremiti se Hogert alatima, koje setove odabrati, gdje ih kupiti i kako održavati da bi trajali dugo vremena.

Zašto se opremiti Hogert alatima?

Koristeći Hogert alate, majstori i domaćinstva su u mogućnosti da obavljaju popravke svojih kuća sa lakoćom. Ovi alati su napravljeni od vrhunskog materijala, pružajući dugotrajnost i izdržljivost. Sa širokim spektrom proizvoda koji se nude, kao što su klešta i eva glava, Hogert je nezamenljiv brend za sve vrste poslova.

Hogert alati omogućavaju Vam jednostavno i efikasno obavljanje popravki u vašem domu ili poslu, zahvaljujući dugotrajnosti, izdržljivosti i raznovrsnosti proizvoda koje nude.

Jednostavnost korišćenja ovih alata takođe olakšava rad korisnika. Moguće ih je jednostavno očistiti ili održavati bez velikog napora. Zahvaljujući raznovrsnosti Hogert proizvoda koji se nude na tržištu, postoji rešenje za svaki problem ili potrebu koja se pojavljuje kod popravljanja kuće ili bilo koje druge delatnosti koje obavljaju u okviru vaše profesije.

Kvalitet

Naša prodaja Hogert alata garantuje visok kvalitet materijala za dugotrajnost alata. Precizan dizajn omogućava tačnost u radu, čime postižete bolje rezultate. Testirani proizvodi su ključni faktor koji osigurava sigurnost i efikasnost prilikom upotrebe klešta, eva ili glave.

Sve ovo vam je na raspolaganju sa jedinstvenom jednostavnošću koja će olakšati vaše poslove u domaćinstvu ili bilo koje druge poslove koji obavljaju koristeći Hogert alate. Na taj način možete biti sigurni da se opremili kvalitetnim alatima od renomiranog proizvođača kako bi vaše popravke bile uspešne.

Raznovrsnost

Širok izbor alata različitih imena omogućava majstorima da efikasno obavljaju posao. U ponudi su inovativni proizvodi koji olakšavaju rad, kao što su eva glave i klešta Hogert brenda. Pored toga, dostupan je pribor za sve vrste popravki, od drvenarije do elektrotehnike. Opremite se jednostavnom kupovinom preko naše prodaje Hogert alata i garantujemo vam kvalitet u svakom trenutku.

Praktičnost

Ergonomski dizajnirani alati poput klešta Hogert smanjuju zamor ruku i omogućavaju lakše rukovanje. Takođe, ovi alati se lako održavaju i čiste nakon upotrebe, što štedi vreme majstorima. Zbog kompaktnog ili modularnog dizajna, Hogert alati se lako skladište.

Pored toga, eva glava na nekim Hogert alatima osigurava sigurnost tokom korišćenja. Jednostavnost upotrebe ovih alata olakšava posao svim majstorima koji izvode popravke u svojim domovima.

Koje Hogert alate odabrati?

Kod odabira Hogert alata, bitno je uzeti u obzir vrstu popravke koja se izvodi. Osnovni set za početnike sadrži osnovne alate koji su potrebni za manje popravke u kući. Specijalizovani alati su namenjeni profesionalcima i koriste se za specifične vrste poslova kao što su zavarivanje ili montaža nameštaja. Alati za električnu popravku

Osnovni set za početnike

Kada počinjete sa popravkama u svom domu, važno je da imate osnovni set alata koji će vam biti potreban za većinu poslova. Ovaj set bi trebao da sadrži ključeve i šrafcigere različitih veličina, čekić, skalpel i nožiće kao i metar, libelu i lenjir.

Evo pregleda nekih od najosnovnijih alata koje ćete moći pronaći u ovom setu:

 • Ključevi različitih veličina

 • Šrafcigeri različitih vrsta

 • Čekić

 • Skalpel

 • Nožići

 • Metar ili traka za merenje dužine

 • Libela za ravnanje površina

 • Lenjir

Ovi alati će vam pomoći da obavite sve osnovne popravke u vašem domu. Ako se bavite DIY projektima na redovnoj bazi, možete se dobro uložiti u specijalizovane alate koji će poboljšati vaše performanse.

Specijalizovani alati za profesionalce

Električna bušilica sa različitim nastavcima, ručne testere za drvo i metal, alati za zavarivanje - to su samo neke od specijalizovanih alata koje profesionalci moraju imati u svom arsenalu. Ukoliko želite da budete spremni za bilo koji posao popravke ili uslugu koju nudite, investiranje u kvalitetne Hogert alate se isplati.

Evo nekih od Hogert specijalizovanih alata koji će vam pomoći da budete spremni na sve izazove:

 • Električna bušilica sa različitim nastavcima

 • Ručne testere za drvo i metal

 • Alatka za zavarivanje

Ovi visokokvalitetni Hogert alati će vam omogućiti preciznost, efikasnost i brzinu vašeg rada. Investirajte u njih kako bi s lakoćom obavljali svoj posao popravki!

Alati za električne popravke

Multimetar za merenje struje i napona, lutke ili tester izolacije kablova i lemilica sa priborom su neophodni alati u svakoj elektropopravci. Ako želite da se upustite u ove poslove sami, treba vam najbolji alat koji će vam olakšati posao. U nastavku su navedene tri stavke koje bi trebalo da nabavite ako planirate električne popravke.

 • Multimetar za merenje struje i napona

 • Lutka ili tester izolacije kablova

 • Lemilica sa priborom

Multimetar se koristi za merenje struje, napona i otpora dok je lutka ili tester dizajniran kako bi proveravao izolaciju kabla pre nego što počne s radovima na njemu. Lemilice se koriste za spajanje delova zajedno tako što zagrevaju metal dovoljno da ga spoje jedan sa drugim.

Gde kupiti Hogert alate?

Hogert alati su visokokvalitetni i pouzdani alati koji se mogu koristiti za različite vrste popravki. Ako tražite alat za prodaju Hogerta, možete ga pronaći u nekoliko mjesta - online prodavnicama ili prodavnicama širom zemlje.

Online prodaja nudi veliki izbor Hogert alata sa konkurentnim cenama i dostavom na vašu adresu. Sa samo nekoliko klikova, možete pronaći sve što vam je potrebno za uspješne popravke.

Ako preferirate kupovinu u fizičkim radnjama, postoje brojne specijalizovane prodavnice nude raznovrsnu ponudu Hogert proizvoda. Posetite najbliži maloprodajni objekat i opremite se svim potrebnim instrumentima kako biste obavljali svoje poslove bez problema.

Online prodaja

Kada je u pitanju kupovina alata za majstore i domaćinstva, online prodaja Hogert alata je najbolji izbor. Online prodavnice nude širok asortiman kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama, a brza isporuka omogućava da se oprema dobije veoma brzo.

Da biste pronašli pouzdanu prodavnicu sa kvalitetnim Hogert alatima na internetu, potrebno je istražiti razne opcije i čitati recenzije drugih korisnika. Prednosti kupovine Hogert alata na mreži su mnogobrojne - možete birati između velikog broja proizvoda i lako uporediti cene kako biste pronašli najbolju ponudu.

Prodavnice alata

Ako tražite kvalitetan Hogert alat za vašu popravku, najbolje prodavnice u gradu su one koje nude ovaj brend. Prednost kupovine u fizičkim prodavnicama jeste mogućnost testiranja proizvoda pre kupovine, kao i saveti stručnih lica i odmah dostupni rezervni delovi i oprema.

Kako napravite najbolji izbor za svoje potrebe, uporedite cene i ponude različitih prodavnica. Tako ćete biti sigurni da ulažete u alat koji će dugo trajati i pomoći vam da uspešno obavljate svoje poslove.

Kako održavati Hogert alate?

Da bi vaši Hogert alati trajali duže, potrebno ih je redovno čistiti i podmazivati. Za to koristite specijalne lubrikante kako ne bi došlo do oštećenja materijala. Također, nakon upotrebe svakog alata obrišite ga suhom krpom prije nego što ga odložite.

Pravilno skladištenje takođe ima veliki uticaj na trajnost vaših Hogert alata. Držite ih u predviđenim kutijama ili ormarićima koji će štititi od vlage i prašine kako bi spriječili habanje zbog trenja s drugim alatima ili površinama.

Čišćenje i podmazivanje

Kako očistiti Hogert alate nakon upotrebe?

Nakon upotrebe, važno je temeljno očistiti svoj Hogert alate kako bi se proizveo njihov vijek trajanja. Uklonite prljavštinu i ostatke materijala, a zatim ih obrišite suhom krpom.

Zašto je važno redovno podmazivati ​​alate?

Redovna primena ulja za podmazivanje može pomoći u sprečavanju hrđa i korozija na Hogert alatima, što može skratiti njihov životni vek. Podmazivanje takođe smanjuje trenje između pokretnih delova i povećava efikasnost rada.

Koji su najbolji proizvodi za čišćenje i podmazivanje Hogert alata?

Za čišćenje Hogert alata preporučuje se upotreba blagog deterdženta ili sapuna razblaženog u vodi. Za podmazivanuke aalata najbolji su specifični uljni proizvodi koji će pružiti dugotrajnu zaštitu od hrđe i korozije dok ne budete ponovo spremni da ih iskoristite.

Pravilno skladištenje

Kako organizovati prostor za skladištenje Hogert alata?

Prilikom organizovanja prostora za skladištenje alata, važno je da se svaki alat drži na odgovarajućem mestu kako bi bio lakše dostupan kada vam je potrebno. Preporučljivo je da se svaki komad alata označi i sortira prema nazivima i veličini radi lakšeg pronalaska. Pored toga, možete koristiti policiju ili ormariće sa fiokama kako bi smanjili nered i urednost.

Šta treba izbegavati pri skladištenju Hogert alata da bi se proizveo njihov vek trajanja?

Da biste produžili životni vijek svojih Hogert-alata potrebno ih je čuvati na suvom mjestu, bez vlage jer ulaga može dovesti do rđe koja će pogoršati funkciju samog instrumenta. Takođe, bitno je redovno provjeravati stanje alata te popraviti sve nedostatke prije nego što šteta postane veća.

Kakve su preporuke u pogledu temperature i vlažnosti prilikom skladišta?

Idealna temperatura za skladištenje Hogert-alata treba da bude između 10-25°C tako da neće biti izložena ekstremnim temperaturama koje mogu izazvati probleme u radnim mehanizmima. Takodže Vlałnost zraka ne bi trebala prelaziti 50% kako bi se izbjegao rizik od korozije ili drugih oštećenja alata. Koristeći klimatizacijske uređaje moguće je odrżati idealne uvjete skladištenja u prostoru za pohranu Hogert-alata.


Hogert Modularne Kutije za Alat: Kompletan Vodič
- 3.8.2023 5:24
Hogert Modularne Kutije za Alat: Kompletan Vodič

Modularne kutije za alat: ključan element svake radionice
Modularne kutije za alat su nezaobilazan deo svake radionice ili industrijskog okruženja koje zahteva efikasno skladištenje i organizaciju alata. Ovaj vodič nudi dubinski uvid u Hogert modularne kutije za alat, ističući njihove vrste, primenu i bezbednost.

Hogert: Specijalizovani za profesionalne ručne alate
Hogert je specijalizovan za ručne alate namenjene profesionalnoj upotrebi, pri čemu aktivno razvijamo naš sistem za skladištenje alata. Naša misija je da neprestano tražimo nove rešenja kako bismo ispunili sve veće zahteve naših korisnika, unapredili njihov radni proces i obezbedili udobnost tokom svakodnevnih obaveza.

Mobilni sistemi: Olakšavanje transporta i skladištenja alata
Poseban akcenat stavljamo na mobilne sisteme, koji su ključni za timove koji se bave renoviranjem, izgradnjom ili montažom. Ovi sistemi olakšavaju transport alata prilikom rada na različitim lokacijama i garantuju njihovo sigurno skladištenje. Takođe, oni su idealni kao mobilna radionica ili za logističke potrebe.
Modularni sistem kutija: Inovacija za efikasno skladištenje i organizaciju
Najnovija inovacija u našem asortimanu je modularni sistem kutija za alat. Ovo je praktično rešenje za skladištenje i organizaciju alata koje omogućava uštedu vremena, prostora i novca. Sistem omogućava lako i praktično organizovanje artikala, bez obzira na lokaciju – bilo da je u pitanju gradilište, radionica ili skladište.

Karakteristike naših modularnih kutija
Modularni sistem povezivanja kutija za alat nudi inteligentno rešenje koje štedi prostor. Kutije se mogu međusobno povezati, čime se optimizuje prostor i poboljšava organizacija. Modularni sistem kutija za alat dizajniran je da se prilagodi potrebama korisnika. Zahvaljujući različitim veličinama i konfiguracijama, kutije mogu naći primenu u raznim industrijama i za razne namene. Kutije su izrađene od kvalitetnih materijala što ih čini otpornima na različite vremenske uslove, udarce i habanje. Na ovaj način, garantovana je njihova dugotrajna upotreba. Naše kutije za alat su lagane i jednostavne za korišćenje. Samo treba spojiti odabrane elemente jedan s drugim i sve je spremno. Dodatni alati nisu potrebni.

Naša ponuda
Naša ponuda obuhvata 13 odvojenih proizvoda, koji su kompatibilni sa odabranim elementima u okviru celokupnog sistema modularnih kutija. 

HT7G500, HT7G501, HT7G502, HT7G503, TH7G504, HT7G505, HT7G506, HT7G507, HT7G508, HTZG509, HT7G510, HT7G511, HT7G512

Kutije su izrađene od visokokvalitetnih materijala, otpornih na sve vrste oštećenja. HT7G505, HT7G506, HT7G507 i HT7G508 organizatori pružaju povećanu zaštitu od prašine i vodootpornosti, dok HT7G501, HT7G502, HT7G503, HT7G507, HT7G508, HT7G511 i HT7G511 i HT7G511 imaju povećanu otpornost na dugotrajna oštećenja kutija.


Hogert Modularne Kutije za Alat: Vodič za Upotrebu | ImeVašeKompanije

Za više informacija o Hogert modularnim kutijama za alat, posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Naš tim stručnjaka je uvek tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve neophodne informacije.


Rezne ploče za metal: Moćni alati za precizno i efikasno sečenje i brušenje
- 24.7.2023 13:8
Rezne ploče za metal: Moćni alati za precizno i efikasno sečenje i brušenje

Rezne ploče za metal su nezaobilazan alat u svakoj radionici ili industrijskom okruženju gde je potrebno precizno i efikasno rezanje i brušenje metalnih materijala. Ove moćne ploče se koriste na brusilicama, koje omogućavaju brzo i sigurno izvođenje različitih metalurških operacija. U ovom blogu, istražujemo sve što trebate znati o reznoj ploči za metal, njenim vrstama, primeni i bezbednosti.

1. Vrste rezne ploče za metal
Rezne ploče za metal dolaze u različitim vrstama, od kojih svaka ima svoje specifične karakteristike i primenu. Najčešće vrste rezinih ploča uključuju:


a) Standardne rezne ploče: Ovo su opšte namenske ploče koje se koriste za sečenje različitih metalnih materijala. Dostupne su u različitim debljinama i prečnicima, a pogodne su za opšte radne zadatke.
b) Dijamantske rezne ploče: Dijamant je jedan od najtvrđih materijala na svetu, zbog čega su dijamantske rezne ploče idealne za sečenje tvrdih metala poput mermera, granita, betona i čelika. Ove ploče pružaju vrhunsku preciznost i dug vek trajanja.
c) Tanki rezni diskovi: Ove ploče su posebno tanke i pogodne za precizno sečenje tankih metalnih materijala. Koriste se u situacijama gde je potrebna visoka preciznost i minimalni gubitak materijala.

2. Primena rezne ploče za metal
Rezne ploče za metal imaju širok spektar primena u raznim industrijama i radionicama. Njihova osnovna funkcija je rezanje i brušenje metalnih materijala, ali su takođe korisne i za druge zadatke, kao što su:


a) Uklanjanje oštećenih delova: U industriji, metalni delovi često postaju oštećeni ili istrošeni tokom upotrebe. Rezne ploče se koriste za precizno uklanjanje oštećenih delova i pripremu za popravke.
b) Proizvodnja metalnih konstrukcija: U građevinskoj industriji, rezne ploče se koriste za sečenje metalnih cevi, šipki i drugih delova potrebnih za konstrukcije.
c) Izrada metalnih skulptura: U umetničkom svetu, rezne ploče se koriste za precizno oblikovanje i sečenje metalnih materijala pri izradi skulptura i umetničkih radova.

3. Bezbednost prilikom korišćenja rezne ploče
Kao i kod svih alatki za obradu metala, bezbednost je od najveće važnosti pri korišćenju rezne ploče. Evo nekoliko saveta za bezbedno rukovanje reznom pločom za metal:


a) Kvalitetan alat: Uvek koristite rezne ploče visokog kvaliteta i proverenih proizvođača kako biste osigurali sigurnost i efikasnost.
b) Zaštitna oprema: Obavezno nosite zaštitnu opremu, uključujući naočare, zaštitnu masku, slušalice i zaštitne rukavice kako biste se zaštitili od iskrica, prašine i ostalih opasnosti.
c) Pravilno pričvršćivanje: Uverite se da je rezna ploča pravilno postavljena i čvrsto pričvršćena na brusilicu kako biste sprečili neželjene incidente.
d) Pratite uputstva: Uvek se pridržavajte uputstava proizvođača o upotrebi rezne ploče i brusilice kako biste osigurali siguran rad.


Rezne ploče za metal su nezamenljiv alat za sve koji se bave metalurgijom i obradom metala. Preciznost, efikasnost i bezbednost koje pružaju čine ih neophodnim u svakoj radionici. Zapamtite da pravilno rukovanje ovim alatom igra ključnu ulogu u postizanju izvanrednih rezultata i očuvanju vaše bezbednosti.
Rotirajući nosač valjka: Brži i jednostavniji način za savršeno krečenje
- 20.7.2023 8:8
Rotirajući nosač valjka: Brži i jednostavniji način za savršeno krečenje

Kada se odlučite za osvežavanje svog doma ili radnog prostora krečenjem, jedan od najvažnijih alata koje ćete koristiti je valjak za farbanje. Međutim, da biste postigli besprekoran izgled zidova, važno je izabrati pravi alat za posao. Upravo zato vam predstavljamo ručku Valjka 25 ROTATING Blue Dolphin 330, profesionalni valjak za krečenje koji će vam olakšati posao i obezbediti visokokvalitetne rezultate.

Revolucionarni dizajn za efikasnije krečenje
Jedna od ključnih karakteristika koja izdvaja ovaj valjak za farbanje od drugih jeste njegov rotirajući zglob. Sa sposobnošću okretanja za 360°, ovaj nosač vam omogućuje lak pristup i farbanje najteže dostupnih površina. Bez obzira na to da li farbate blizu plafona, nasteršnica, stepenica ili drugih izbočina, ovaj valjak će se lako prilagoditi i omogućiti vam ravnomerno nanošenje boje.

Izdržljivost koja se računa
Ručka Valjka 25 ROTATING Blue Dolphin 330 izrađena je sa fokusom na izdržljivost i dugotrajnost. Kuglični i najlonski cilindar sa zasunom osovine trajno je montiran na izdržljiv, Hromiran profil, što obezbeđuje stabilnost i dugoročnu upotrebu. Ovaj valjak ne samo da će vam pružiti vrhunske performanse pri nanošenju boje, već će izdržati test vremena i omogućiti vam upotrebu na brojnim projektima krečenja.

Lakoća upotrebe i efikasnost
Jedna od ključnih prednosti ovog profesionalnog valjka za krečenje je njegova jednostavnost upotrebe. Nekomplikovano pričvršćivanje valjka omogućuje brzu pripremu za rad. Samo ga postavite na ručku, osigurajte ga i spreman je za upotrebu. Zahvaljujući rotirajućem zglobu, ovaj valjak sprečava nakupljanje boje na krajevima, što znači da ćete dobiti ravnomerno prekrivanje zidova bez nepoželjnih tragova.

Profesionalni rezultati i ekonomska vrednost
Najbolji valjak za krečenje treba ne samo da vam pruži lakoću upotrebe, već i da vam omogući da uštedite vreme i novac. Ručka Valjka 25 ROTATING Blue Dolphin 330 ispunjava oba kriterijuma. Zahvaljujući brzom i jednostavnom farbanju, smanjiće se vreme potrebno za završetak projekta. Takođe, mogućnost ponovnog korišćenja valjka nakon odgovarajućeg čišćenja omogući će vam da ga upotrebljavate na više projekata, što znači da dobijate ekonomsku vrednost za svoj novac.


Ručka Valjka 25 ROTATING Blue Dolphin 330 je nezamenljiv alat za sve vaše projekte farbanja. Sa njegovim rotirajućim zglobom, izdržljivim materijalima i jednostavnom upotrebom, olakšaće vam posao i obezbediti profesionalne rezultate. Bez obzira da li farbate svoj dom ili radite kao profesionalni moler, ovaj valjak će biti vaš pouzdani saveznik za savršeno obojene zidove.
Nabavite ručku Valjka 25 ROTATING Blue Dolphin 330 već danas i iskusite razliku u krečenju koju vam ovaj vrhunski proizvod pruža! Vaši zidovi će vam biti zahvalni na lepoti i pažnji koju im pružate.


Modularna kutija za alat: Rešenje za skladištenje i transport alata
- 11.7.2023 12:9
Modularna kutija za alat: Rešenje za skladištenje i transport alata

Da biste organizovali i efikasno transportovali svoj alat, neophodna vam je prava kutija za alat. Upoznajte se sa modularnom kutijom za alat, jednim od najpraktičnijih rešenja na tržištu. Ovaj dvodelni kofer sa točkovima vam pruža neverovatnu fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja svojim potrebama.
Ova modularna kutija za alat je konstruisana tako da zadovolji visoke standarde kada je u pitanju kvalitet, funkcionalnost i sigurnost. Dva nezavisna modula pružaju veliki prostor za skladištenje, a možete ih koristiti zajedno ili odvojeno. Sa nosačem koji se lako može ukloniti, možete organizovati i transportovati do 30 kg alata na jednostavan i efikasan način.

Jedna od glavnih prednosti ove modularne kutije je njena mobilnost. Zahvaljujući točkovima koji su ugrađeni u donji modul, možete je brzo i lako preneti do vašeg radnog mesta. Točkovi su prekriveni gumom, što smanjuje buku tokom vožnje i obezbeđuje bolje prianjanje. Dodatno, kutija ima sklopivu ručku od izdržljivog ABS materijala, koja vam omogućava udoban i siguran transport.
Kada je u pitanju zaštita vašeg alata, ova modularna kutija je pouzdana. Gornji poklopac ima čvrstu zaptivku koja sprečava prodor prašine i prskanje vode. Bez obzira na teške radne uslove ili nepovoljne vremenske uslove, sadržaj kutije će biti zaštićen. Pričvršćivači od ABS materijala osiguravaju da se kutija čvrsto zatvori i da sve bude na svom mestu.

Kada otvorite gornju kutiju, dočekaće vas organizovani prostor za sitne delove i pribor. Dve providne pregrade u poklopcu omogućavaju vam da pregledate i lako pristupite svojim sitnim elementima. Unutrašnja fioka je praktična za nošenje manjeg alata i elemenata, a može se koristiti samostalno.
Ova modularna kutija za alat je kompaktna i lagana, što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu. Sa dimenzijama od 450 x 360 x 640 cm, ima dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Bez obzira da li ste profesionalac koji se bavi različitim zadacima ili hobi entuzijasta koji voli da ima sve alate na dohvat ruke, ova kutija će zadovoljiti vaše potrebe.

Link ka proizvodu: Modularna kutija za alat

Uz ovu modularnu kutiju za alat, možete biti sigurni da ćete biti dobro organizovani i da ćete vaš alat imati na jednom mestu. Bilo da se bavite popravkom, stolarskim radom, mehaničkim poslovima ili drugim zanatskim aktivnostima, ova kutija će biti vaš verni saputnik.
Ne gubite vreme i energiju na traženje alata po radionici. Nabavite modularnu kutiju za alat i uživajte u organizovanom i efikasnom radnom okruženju!


Najudobnije radne cipele sa zaštitom: Istorija o radnoj obući sa čeličnom kapom
- 5.7.2023 11:28
Najudobnije radne cipele sa zaštitom: Istorija o radnoj obući sa čeličnom kapom

Radna obuća sa čeličnom kapom, poznata i kao radne patike sa metalom ili radne cipele sa metalom, predstavlja ključni deo zaštite i sigurnosti na radnom mestu. Ove inovativne cipele obezbeđuju zaštitu od padajućih predmeta i smanjuju rizik od povreda stopala.


Danas su vrlo popularne, ali da bismo razumeli njihovu važnost, trebamo se vratiti u prošlost i istražiti istoriju radne obuće.


Koren radne obuće seže unazad u vreme industrijske revolucije, kada su fabrički radnici bili izloženi raznim opasnostima na radnom mestu. Potreba za zaštitom stopala odvijala se paralelno sa razvojem industrije. Prve radne cipele bile su jednostavne i izrađene od grubog materijala, poput kože ili platna. Međutim, nedostajala im je adekvatna zaštita.


Vremenom, svest o važnosti sigurnosti na radu i zaštite stopala rasla je, a tehnologija je napredovala. U 20. veku, tačnije tokom Prvog svetskog rata, radne cipele su doživele značajan preokret. Vojska je zahtevala zaštitne cipele za svoje vojnike koji su radili u teškim uslovima i opasnim okruženjima. Ovo je dovelo do razvoja radnih cipela sa čeličnom kapom.


Radne patike sa metalom postale su neophodan deo vojnog i industrijskog sektora. Čelična kapica smeštena u prednjem delu cipele pružala je zaštitu od padajućih predmeta, kao i od udara i pritiska. Osim toga, ove cipele su postale poznate po svojoj izdržljivosti i trajnosti.
Ubrzo su se radne cipele sa čeličnom kapom proširile i na druge sektore, kao što su građevinarstvo, proizvodnja, magacini i logistika. Muške radne patike postale su standardna obuća za mnoge radnike, pružajući im zaštitu i udobnost tokom radnog dana.


Sa sve većim brojem žena koje su se pridruživale radnoj snazi, razvijene su i ženske radne patike sa čeličnom kapom. Ove cipele su posebno dizajnirane za ženske potrebe i obezbeđuju istu visoku zaštitu i udobnost.


Danas, najudobnije radne cipele sa zaštitom predstavljaju spoj sigurnosti, stila i udobnosti. Moderna tehnologija omogućava izradu radnih cipela koje su lagane, prozračne, vodootporne i otporne na habanje. Materijali se pažljivo biraju kako bi se osigurala izdržljivost i dugotrajnost, a dizajn se prilagođava trendovima i potrebama korisnika.


U našem web shopu ponosno nudimo širok izbor radnih patika i cipela sa čeličnom kapom, kako za muškarce tako i za žene. Naša kolekcija obuhvata najnovije modele sa vrhunskom zaštitom i udobnošću. Bezbednost vaših stopala je naš prioritet, zato smo odabrali samo visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju standarde sigurnosti.


Posetite naš web shop i pronađite savršen par radnih patika sa čeličnom kapom koji će zadovoljiti vaše potrebe i osigurati zaštitu tokom radnog dana. Vaša udobnost i sigurnost su naša briga!


Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.