NARUČIVANJE I PLAĆANJE

Kupovina putem onlajn prodavnice Himtex Company Shop je jednostavna. U nastavku možete pronaći sve informacije kako da naručite željene proizvode.
Registracija/Prijava
Kupovina putem sajta moguća je za sve registrovane korisnike. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u svega par koraka. Odaberite opciju „Registracija novog korisnika“ i navedite ime i prezime, mejl adresu i upišete željenu lozinku. Nakon potvrde dugmeta „Registruj se“ dobićete podatke za registraciju na navedenu mejl adresu. Da biste potvrdili registraciju potrebno je da partite instrukcije iz navedenog mejla. Ukoliko ste postojeći korisnik, da biste obavili kupovinu potrebno je da se prijavite tako što ćete odabrati opciju “Prijava” i uneti svoju mejl adresu i lozinku
Pronalazak željenog proizvoda
Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija, odabirom brenda, kategorije proizvoda ili boje, kao i pomoću polja za brzu pretragu. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željenii proizvod odabirom opcije "Dodaj u korpu" ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Plaćanje”.
Plaćanje
Plaćanje je moguće izvršiti platnim karticama ili kuriru prilikom dostave. Plaćanje kuriru prilikom dostave moguće je isključivo u gotovini.
Plaćanje platnim karticama
Robu poručenu putem onlajn prodavnice moguće je platiti Visa, Mastercard ili Maestro platnim karticama ukoliko su iste odobrene za onlajn plaćanja od strane banke izdavaoca.Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac potvrdi porudžbinu biće usmeren na stranicu UniCredit banke na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena kupac će biti ponovo usmeren na stranicu himtexcompany.com sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi metod plaćanja.Prilikom plaćanja platnim karticama ukupna cena poručene robe biće rezervisana na računu kupca i naplaćena u trenutku kada porudžbina bude potvrđena od strane prodavca.
Dostava
Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba Bex radnim danima od 08:00 do 16:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana.
Raspoloživost artikala
Stanje proizvoda na lageru se ažurira jednom u 24h. Iz tog razloga može se dogoditi da poručite proizvod koji je u međuvremenu rasprodat. Ukoliko dođe to toga bićete blagovremeno obavešteni.
Sadržaj korpe
Sadržaj korpe biće sačuvan i ukoliko napustite onlajn prodavnicu, pa se vratite. Kako se stanje proizvoda na lageru ažurira jednom u 24h može se desiti da željeni artikal u trenutku kada odaberete opciju “Plaćanje” nije više raspoloživ. U tom trenutku sadržaj korpe će se automatski osvežiti i Vi ćete imati informaciju o raspoloživosti željenih artikala.
delivery-icon
Besplatna dostava
Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.
return-icon
Povratak u roku od 14 dana
Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.
working-time-icon
Radno vreme
Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.