BLUZA FABIAN SIVA 60 - 4XL HÖGERT® HTZ OUTLET HT5K310-4XL

ŠIFRA:HT5K310-4XL
1,000.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0
KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
S ELASTIČNOM GUMENOM MANŽETOM.webp
PREKLOP.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

PRODUBLJENA LEĐA.webp

Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 1 Hajdukovo1 KOM
  • Himtex.Co Shop 4 Novi Žednik1 KOM
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica1 KOM

BLUZA FABIAN SIVA HÖGERT HTZ HT5K310 je napravljena za muškarce za one koji žele da se osećaju udobno i bezbedno tokom radnog dana. Ova izdržljiva i visoko udobna bluza obezbeđuje laku tkaninu i tehnički kroj koji ne ograničava fleksibilnost i pokretljivost. Takođe, reflektirajući detalji pridruženi bluzi omogućavaju povećanje bezbednosti tokom rada u mraku. Bluza je dostupna u širokom rasponu veličina (od S do 4XL) i modernim bojama tamnoplave, svetlo sive i tamno sive.

Njen savršeno prilagođen kroj čini je idealnom za radnike u proizvodnji, građevinarstvu, monterima, serviserima i tehničarima. Materijal od 65% poliestera i 35% pamuka garancija je da će se bluza nositi dugo vremena bez gubitka intenziteta boje pri čestom pranju na temperaturi do 60°C. Odgovara normi EN 13688 ISO s patentnim zatvaračem sa dva preklopa na pritisak, gumicama u rukavima i na bokovima jakne te reflektirajućim detaljima na stražnjem delu jakne koja dodatno poboljšava sigurnost rada u mraku.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

HÖGERT® HTZ OUTLET
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.