KABLOVI ZA PALJENJE 400A HOGERT HT8G601

ŠIFRA:HT8G601
EAN:5902801283130
1,120.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NA LAGERU
0
MATERIJAL ALUMINIJUM - BAKAR.webp

MATERIJAL ALUMINIJUM - BAKAR.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

Kablovi za paljenje 400A HOGERT HT8G601 i 602 od 600A su nezamenjiv alat za pokretanje motora u hitnim situacijama pomoću spoljnog akumulatora. Njihove karakteristike uključuju izdržljive stezaljke sa širokim razmakom, osiguravajući pouzdanu vezu, sigurnost i dugotrajnost proizvoda. Izrađeni su od Al/Cu kabla što garantuje visoku provodljivost, dok kvalitetna izolacija od gume pruža otpornost na temperature i vremenske uslove. Praktično pakovanje olakšava skladištenje i dodatno štiti kablove od oštećenja. Ovi kablovi su ključni za svako vozilo kao deo osnovne opreme za hitne situacije.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

PUNJAČI AKUMULATORA I OPREMA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.