KLJUČ STILLSON 350 MM 14" HOGERT OUTLET HT1P535

ŠIFRA:HT1P535
EAN:5902801378188
1,510.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0
GLAVA DODATNO INDUKOVANA KALJENJEM.webp
LIVENO GVOŽĐE.webp
KOVANO U UKOVNJU.webp
ČELIK.webp

GLAVA DODATNO INDUKOVANA KALJENJEM.webp
LIVENO GVOŽĐE.webp
KOVANO U UKOVNJU.webp
ČELIK.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica1 KOM

KLJUČ STILLSON je vodovodarski alat koji se često koristi u vodoinstalaterskim poslovima. Izvorno dizajniran u Sjedinjenim Državama krajem 19. vijeka, Stillson ključ je postao standardani alat u celom svetu za stezanjee i otpuštanje različitih vrsta cevi. U našoj ponudi imamo HÖGERT vodovodarski ključ Stillson vrhunskog kvaliteta koji je izrađen od čvrstog materijala i ima ergonomski dizajniranu ručku koja pruža siguran i udoban hvat. HÖGERT vodovodarski ključevi Stillson su dostupni u različitim veličinama kako bi odgovarali vašim potrebama, bilo da radite na manjim ili većim projektima. Kada koristite vodovodarski ključ Stillson, možete biti sigurni da ćete imati pouzdan i trajan alat koji će Vam pomoći u efikasnom obavljanju posla. Ovaj ključ se može koristiti za stezanje i otpuštanje cevi u različitim situacijama, bilo da se radi o ugradnji novog vodovodnog sistema ili o popravci postojećeg. Uz HÖGERT vodovodarske ključeve Stillson, možete biti sigurni da ćete imati alat koji će Vam pomoći u obavljanju posla brzo i efikasno, bez komplikacija. Zahvaljujući njihovom kvalitetu, HÖGERT vodovodarski ključevi Stillson su dugotrajni i pouzdani alati za svakog vodoinstalatera.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

HOGERT OUTLET
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.