KOLICA ZA ALAT 7 POLICA PREMIUM HOGERT HT7G572

ŠIFRA:HT7G572
EAN:5902801476839
72,100.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

Kolica za alat sa 7 polica Premium su praktičan i pouzdan dodatak za svaku radionicu ili garažu. Idealna za profesionalne mehaničare, kao i za uradi-sam entuzijaste, ova kolica nude dovoljno prostora za organizovanje i skladištenje alata i dodataka. Njihov moderan dizajn savršeno se uklapa u različite radne prostore, naglašavajući profesionalan izgled i funkcionalnost.
Kolica za alat sa 7 polica Premium su dizajnirana da ponude optimalnu organizaciju i maksimalnu efikasnost u svakom radnom prostoru. Izrađena su od izdržljivih materijala koji garantuju dug vek trajanja i otpornost na oštećenja. Stabilna konstrukcija osigurava sigurno skladištenje vrednih alata, dok visokokvalitetni TPR točkovi omogućavaju lako pomeranje kolica po radionici ili garaži, čak i kada su potpuno napunjena.

Kolica za alat sa 7 polica Premium su savršen izbor za svakog profesionalca ili entuzijastu koji traži pouzdan, funkcionalan i estetski privlačan način za organizaciju i skladištenje alata. Sa svojim robusnim dizajnom, visokokvalitetnim materijalima i brojnim sigurnosnim karakteristikama, ova kolica nude sve što je potrebno za efikasan i bezbedan rad u radionici ili garaži.

Prostor za Skladištenje
Sa sedam izvlačivih fioka različitih dimenzija, ova kolica omogućavaju organizovanje alata na način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pet manjih fioka savršene su za manje alate i dodatke, dok dve veće fioke omogućavaju skladištenje većih komada opreme. Ojačane klizne vodilice sa kugličnim ležajevima osiguravaju glatko i lako otvaranje i zatvaranje fioka.

Sigurnosni Mehanizmi
Kolica su opremljena sigurnosnim mehanizmom koji sprečava automatsko izvlačenje fioka, čime se smanjuje rizik od nezgoda u radnom prostoru. Takođe, zaštita protiv istovremenog izvlačenja više fioka dodatno povećava sigurnost i stabilnost kolica. Zaključavanje ormarića sa ključem omogućava sigurno skladištenje alata, sprečavajući neovlašćen pristup.

Mobilnost i Stabilnost
Visokokvalitetni TPR točkovi omogućavaju lako pomeranje kolica čak i kada su potpuno napunjena. Dva rotirajuća točka omogućavaju slobodno kretanje, dok dva fiksna točka osiguravaju stabilnost tokom upotrebe. Mogućnost blokiranja kolica dodatno povećava stabilnost kada je to potrebno.

Praktičnost i Funkcionalnost
Perforirani zidovi kolica omogućavaju upotrebu dodatnih držača i dodataka, čime se povećava funkcionalnost i organizacija radnog prostora. Ojačana gornja površina od nerđajućeg čelika omogućava dodatni radni prostor i izdržava intenzivnu upotrebu.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

KOLICA ZA ALAT
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.