MAGNETNI DRŽAČ ZA PNEUMATSKI KLJUČ HÖGERT® HT4R518

ŠIFRA:HT4R518
1,900.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

MAGNETNI DRŽAČ ZA PNEUMATSKI KLJUČ profesionalni magnetni držač za radničke alate. Pričvršćen pomoću dva jaka magneta za svaku metalnu površinu, npr. do ploče sa alatima, ormara za alat. Često se koristi u radionicama za servisiranje guma za dizalice koje se ne mogu bušiti. Držač pomaže u održavanju urednog radnog mesta i sigurnom skladištenju ključeva i nasadnih ključeva.

Efikasno rešava problem skladištenja skupih ključeva i nasadnih ključeva, tako da nisu položeni na pod, što ih izlaže oštećenjima. Držač se može pričvrstiti direktno na steznu dizalicu, bez potrebe za bušenjem rupa u njemu (što nije u skladu sa zdravstvenim i sigurnosnim propisima). Ključ se zato nalazi neposredno uz radnu stanicu, poboljšavajući njegovu ergonomiju i minimalizujući vreme potrebno da se svaki put posegne za udaljenim alatima.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

PNEUMATSKI ALATI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 3.600,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.