MARKER TRAJNI MEŠAVINA BOJA 4 KOM. HOGERT HT3B781

ŠIFRA:HT3B781
EAN:5902801367977
160.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU

Naš set profesionalnih markera za metal i drvo je neizostavan alat za označavanje u vašim projektima. Sa četiri različite boje – crna, plava, zelena i crvena – ovaj set omogućava označavanje na metalu, drvetu i betonu sa trajnim i neizbrisivim rezultatom.
Njihova kompaktna veličina omogućava praktično nošenje u džepu, dok dodatna drška omogućava pričvršćivanje, sprečavajući mogući gubitak. Bez obzira da li ste u radionici, na gradilištu ili obavljate projekte kod kuće, naši markeri za metal i drvo će vam pružiti pouzdane i precizne oznake koje će ostati postojane tokom vremena.
Označite sa samopouzdanjem koristeći naše permanentne markere za metal i drvo – alat koji će vam pomoći da vaši projekti budu profesionalni i precizni u svakom trenutku.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

OLOVKE, KREDE, MARKERI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.