POLUKOMBINEZON RUWER 48 - S HOGERT HTZ ARTIKLI KOJI SE VIŠE NE PROIZVODE HT5K360-S

ŠIFRA:HT5K360-S
EAN:5902801275067
800.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NA LAGERU
0
TABELA VELIČINA
KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

DŽEP ZA METAR.webp
DŽEP ZA MOBILNI TELEFON.webp
CARGO DŽEP.webp
TROSTRUKI ŠAVOVI.webp
UMETAK ZA ŠTITNIKE.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

Otkrijte savršen spoj udobnosti i sigurnosti s POLUKOMBINEZONOM RUWER HÖGERT, visokokvalitetnom zaštitnom opremom koja je pažljivo dizajnirana da zadovolji vaše potrebe. Ove zaštitne pantalone su izrađene od 60% pamuka i 40% poliestera, obezbeđujući vrhunsku udobnost tokom duge upotrebe. Ojačanja sa Oxford 300D materijalom, dok trostruki šavovi dodatno povećavaju izdržljivost i dugovečnost ovog modela.

Pored toga, POLUKOMBINEZON RUWER HÖGERT, je opremljen sa 8 praktičnih džepova, uključujući prsni džep s preklopom, duboke gornje džepove, bočne džepove, džep za telefon i ojačane stražnje džepove. Dizajnirane da budu funkcionalne, ove pantalone takođe sadrže džepove za jastučiće za kolena sa čičak trakom za dodatnu zaštitu.

Estetski privlačne, ove zaštitne pantalone dolaze u zelenoj boji s tamno sivim elementima, a kvalitetan materijal održava intenzitet boje uprkos stalnom pranju. Pored toga, reflektujući elementi na prednjem i stražnjem delu pantalona povećavaju vašu vidljivost i sigurnost.
Elastične vešalice s podesivom dužinom, bočno podešavanje s dugmadima i podešavanje na stražnjoj strani pantalona sa elastičnom trakom omogućavaju savršeno pristajanje i dodatnu udobnost.

Bilo da ste uključeni u vrtlarstvo, poljoprivredu, ribarstvo, građevinarstvo ili druge radne aktivnosti, POLUKOMBINEZON RUWER pruža odličnu zaštitu i udobnost koja vam je potrebna da se fokusirate na svoj posao. Sigurnost i kvalitet su uvek na prvom mestu sa proizvodima HÖGERT.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

HOGERT HTZ ARTIKLI KOJI SE VIŠE NE PROIZVODE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.