POLUKOMBINEZON WERSE FLUO ŽUTE 48 - S HOGERT HTZ HT5K367-S

ŠIFRA:HT5K367-S
EAN:5902801311710
4,300.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NEMA NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
TABELA VELIČINA
KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
RAZRED UPOZORAVAJUĆE ODEĆE 1.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp

KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
RAZRED UPOZORAVAJUĆE ODEĆE 1.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp

OJAČANJE NOGAVICA.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp
DŽEP ZA METAR.webp
DŽEP ZA MOBILNI TELEFON.webp
TROSTRUKI ŠAVOVI.webp
UMETAK ZA ŠTITNIKE.webp

Polukombinezon Werse Fluo HÖGERT HTZ HT5K367 je vrhunski deo HTZ opreme dizajniran za muškarce. Izrađene od vrhunske TC tkanine (80% poliester, 20% pamuk), ove radne pantalone pružaju izuzetnu lakoću i propustljivost vazduha za maksimalnu udobnost prilikom nošenja. Zahvaljujući njihovoj žutoj boji i reflektujućim elementima, povećava se vidljivost i sigurnost radnika u uslovima smanjene vidljivosti, što ih čini idealnim za upotrebu na gradilištima, u lukama, naftnim platformama, rudarskim oknima, aerodromima ili u spasilačkim operacijama.

Ove pantalone su usklađene sa standardima EN ISO 13688 i EN ISO 20471 klasa 1, što potvrđuje njihovu kvalitetu i pouzdanost. Snažna tkanina Oxford 600D na kolenima i zadnjim džepovima, zajedno sa trostrukim šavovima, pružaju dodatnu čvrstoću i dugovečnost. Pored toga, pantalone su opremljene sa 8 praktičnih džepova, uključujući džepove za štitnike za kolena pričvršćene na čičak, džepove na grudima, duboke bočne džepove, džep za pametni telefon i džep za lenjire.

Posebne karakteristike uključuju fleksibilne proteze sa mogućnošću podešavanja dužine, akcente visoke vidljivosti na kolenima i naslonu pantalona, te podešavanje naslona sa elastičnom trakom i bočne tasteri za bolje prilagođavanje. Kraj nogavica pantalona se može produžiti, a kontrastna ploča sa tamnim dnom sprečava da se pantalone zaprljaju, čineći ih praktičnim za razne industrije, uključujući izgradnju puteva, građevinarstvo, transport i usluge. Otkrijte optimalnu kombinaciju sigurnosti, udobnosti i funkcionalnosti sa Polukombinezonom Werse Fluo Žute HÖGERT HTZ HT5K367.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

POLUKOMBINEZONI VISOKE VIDLJIVOSTI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.