PUNJAČ AKUMULATORA AUTOMATSKI 6-12V 12A HOGERT HT8G614

ŠIFRA:HT8G614
EAN:5902801348921
6,550.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica3 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM

U svetu automobilskih dodataka, HOGERT se izdvaja sa svojim automatskim punjačem za akumulatore od 6-12V sa maksimalnom strujom punjenja od 12A. Ovaj uređaj nije samo alat - to je partner koji vam pomaže da održite optimalnu funkcionalnost baterija na vašim vozilima i mašinama, bilo da su to motocikli, lična vozila, dostavna vozila, kamp prikolice, četvorotočkaši, motorni čamci, traktori ili vrtne mašine.
Ovaj punjač, proizvod brenda HOGERT, specijalizovan je za rad sa sumpornim, kiselim (WET) baterijama. Sadrži ugrađeni ampermetar koji korisnicima omogućava da lako prate proces punjenja i osiguraju da njihove baterije dobijaju adekvatan tretman.
Jedan od aspekata koji ovaj punjač čine izuzetnim jeste njegov potpuno automatizovani proces punjenja. Ova funkcija detektuje napon baterije i pruža efikasno punjenje za baterije kapaciteta od 20-200 Ah. Maksimalna jačina struje od 12A osigurava brzo i potpuno punjenje.
U sferi sigurnosti, HOGERT punjač se izdvaja sa svojom IP20 zaštitom, zaštitom od kratkog spoja i prekomernog punjenja akumulatora, kao i zaštitom od obrnutog polariteta. Ove preventivne mere sprečavaju moguća oštećenja i produžavaju životni vek vaših baterija.
Praktičnost ovog uređaja je dodatno istaknuta sa ugrađenim kablovima dužine 2 metra, koji pružaju dodatnu fleksibilnost prilikom punjenja. Punjač dolazi sa setom izoliranih klešta, takozvanih "krokodil" klešta, koja omogućavaju bezbedno i efikasno povezivanje sa baterijom.
Otkrijte razliku koju pruža HOGERT automatski punjač za akumulatore od 6-12V. Dozvolite sebi komfor i sigurnost znajući da su vaše baterije uvek optimalno napunjene i spremne za upotrebu. Investirajte u kvalitet, investirajte u HOGERT.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

PUNJAČI AKUMULATORA I OPREMA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.