RADNA TORBA ELEKTRIČARSKA HOGERT HT7G200

ŠIFRA:HT7G200
EAN:5902801420887
4,770.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica1 KOM
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM

Električarska radna torba HT7G200 predstavlja savršeno rešenje za profesionalne električare koji vrednuju organizaciju, pristupačnost i zaštitu svojih alata. Napravljena od kvalitetnog 600D poliestera, ova torba nije samo izdržljiva, već i otporna na habanje, pružajući dugotrajnu upotrebu u različitim uslovima. Svojim kompaktnim i ergonomskim dizajnom, torba omogućava lako nošenje čak i kada je potpuno napunjena alatima.

Unutrašnjost torbe je pažljivo organizovana kako bi se omogućila maksimalna efikasnost i lakoća prilikom rada. Sa tri glavna odeljka, 15 petlji za fiksiranje alata i 23 različito velika džepa, ova torba omogućava da svaki alat bude na svom mestu, čime se smanjuje vreme potrebno za traženje i povećava produktivnost.
Dodatno, torba poseduje četiri spoljašnja džepa idealna za smeštanje manjih pribora poput vijaka, šrafova i drugih sitnica, dok su tri bočna džepa dizajnirana za brz pristup često korišćenim alatima ili priboru, od kojih je jedan sa čičkom za dodatnu sigurnost.

Uz sve ove karakteristike, torba dolazi sa šest elastičnih petlji koje omogućavaju fiksiranje alata i čuvanje njihovog integriteta. Polipropilenska tuba torbe je čvrsta i otporna na hemikalije, dok je rukohvat izrađen od čvrstog materijala za dugotrajnu upotrebu.
Zahvaljujući svim ovim funkcionalnostima, radna torba HT7G200 je nezaobilazni partner za svakog električara koji želi da bude dobro opremljen, organizovan i efikasan u svom radu.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

KUTIJE ZA ALAT
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.