RUKAVICE LEINE 9" HOGERT HTZ HT5K731-9

ŠIFRA:HT5K731-9
EAN:5902801354946
560.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NA LAGERU
0
EN 21420.webp
EN 388.webp
KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
POJAČANA MANŽETA.webp
OJAČANI ŠAVOVI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp

EN 21420.webp
EN 388.webp
KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
POJAČANA MANŽETA.webp
OJAČANI ŠAVOVI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp

PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp
EN ISO-20347.webp
DOBAR ZAHVAT.webp
ČVRSTI HVAT RUKAVICE.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica10 PAR
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 1 Hajdukovo4 PAR
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš4 PAR
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica4 PAR

RUKAVICE LEINE HOGERT HT5K731- Kvalitetne rukavice za zaštitu ruku od opasnosti u radnom okruženju. Izrađene sa pažnjom od visokokvalitetne goveđe kože, ove rukavice pružaju vrhunski komfor pri obavljanju mehaničkih radova kao što su montaža, servisiranje uređaja i pakovanje. Idealne su za zahtjevne korisnike koji cene kvalitet.

Ove rukavice se ističu visokom otpornošću na habanje, zahvaljujući visokokvalitetnoj zrnastoj goveđoj koži. Dodatno šivenje i pojačanje obezbeđuju veću izdržljivost i dugotrajnost. Ukrućena manžetna pruža stabilnost i sigurno prijanjanje, dok unutrašnja podstava pruža povećanu udobnost tokom korištenja.

Sa dobrim prianjanjem koje omogućava zadržavanje osjećaja u prstima, ove rukavice vam omogućavaju da se sigurno nosite sa alatom, sprečavajući njegovo iskliznuće iz ruku. Bezbednost i pouzdanost su na prvom mestu.

Nabavite RUKAVICE LEINE HOGERT HT5K731 i osigurajte visok nivo zaštite i udobnosti tokom radnih aktivnosti. Sa ovim kvalitetnim rukavicama, možete se fokusirati na obavljanje posla bez brige o rizicima.

Napomena: Zaštitne rukavice su ključni deo opreme u mnogim industrijama i poslovima. Pružaju zaštitu od raznih opasnosti, smanjujući rizik od povreda. Ove rukavice su posebno dizajnirane za mehaničke radove i nude odličnu zaštitu i udobnost. Nabavite svoj par danas i iskusite vrhunski kvalitet koji donosi RUKAVICE LEINE HOGERT HT5K731 .

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

RUKAVICE KOŽNE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.