RUKAVICE ROTT 9" HOGERT HTZ HT5K733-9

ŠIFRA:HT5K733-9
EAN:5902801356100
530.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NEMA NA LAGERU
EN 21420.webp
EN 388.webp
KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
POJAČANA MANŽETA.webp
OJAČANI ŠAVOVI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp

EN 21420.webp
EN 388.webp
KATEGORIJA ZAŠTITE II.webp
POJAČANA MANŽETA.webp
OJAČANI ŠAVOVI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp

PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp
DOBAR ZAHVAT.webp
ČVRSTI HVAT RUKAVICE.webp

Predstavljamo vam ROTT HOGERT HT5K733 rukavice - vrhunsku zaštitu dizajniranu za izazove koje donosi radno okruženje. Izrađene od delikatne, ali izdržljive kozje kože sa izuzetnom pažnjom na detalje, ove rukavice su izuzetno lagane i savršeno pristaju uz ruku, pružajući neuporedivu udobnost.

Bez obzira da li su vaši zadaci povezani sa montažom, servisiranjem uređaja ili pakovanjem, ROTT HOGERT HT5K733 rukavice pružaju visoki nivo komfora tokom mehaničkog rada. Izrađene su za zahtevne korisnike koji prioritizuju kvalitet.

Izdvajaju se svojom visokom otpornošću na habanje i kvalitetom zrnaste kozje kože. Dodatno, imaju remen za zglob sa čičak zatvaranjem, dodatne šavove i pojačanja, što ih čini izuzetno izdržljivim i dugotrajnim.

ROTT HOGERT HT5K733 rukavice su dizajnirane da pružaju savršeno prianjanje i izvanredan taktilni osjećaj. Njihov neklizajući rukohvat omogućava sprečavanje klizanja prilikom rukovanja alatima, dok elastični dizajn garantuje da rukavica odlično pristaje ruci.

Nabavite ROTT HOGERT HT5K733 rukavice danas i iskusite vrhunski kvalitet i zaštitu koju pružaju. Investirajte u svoju sigurnost i udobnost na radnom mestu.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

RUKAVICE KOŽNE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.