SET ALATA 63 KOM HÖGERT® HT1R486

ŠIFRA:HT1R486
7,250.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
63 DELOVA.webp
PRIHVAT..webp
OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

63 DELOVA.webp
PRIHVAT..webp
OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 SET
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica2 SET

SET ALATA U KOFERU 63 KOM set 1/4 ” - nasadnih ključeva i pribor velike raznovrsnosti. Svi delovi ovog seta izrađeni su od visokokvalitetnog legiranog čelika, posebno hrom-vanadijum materijala koji je otporan na deformacije. Sa mehanizmom ratchet od 72 zuba i metalnom futrolom, ovaj set alata pruža izdržljivost, preciznost i praktičnost. Set sadrži širok spektar bitova na utičnici, uključujući različite veličine ravne i krstaste glave, kao i torx i heksagonalne bitove. Takođe, set sadrži šesterokutne utičnice različitih veličina, produžetke, torx utičnice, univerzalni spoj, ručku odvijača i adapter.

Svi ovi alati upakovani su u metalnu futrolu, a unutrašnjost kofera je obložena tehničkom penom kako bi se obezbedio nepromenljiv položaj elemenata tokom transporta. Ovaj SET ALATA od 63 komada je idealan izbor za razne popravke, montaže i projekte. Pruža pouzdanost, dugotrajnost i praktičnost za svakodnevnu upotrebu. Posetite naš web shop i nabavite ovaj kompletan set alata koji će vam biti od velike pomoći u raznim radnim situacijama.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

SETOVI ALATA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.