UTIČNICA UGRADNA AVARO PLUS 1*KONEKTOR, USB A+C, WIFI PUNJAČ 1.5M SIVI GTV LED AE-PB1SAVAP-53

ŠIFRA:AE-PB1SAVAP-53
EAN:5902801326172
11,200.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA

UTIČNICA UGRADNA AVARO PLUS 1*KONEKTOR, USB A+C, WIFI PUNJAČ 1.5M SIVI ima produžni kabl sa žicom od 1,5 metara - savršeno rešenje za organizovanje prostora!
Ugrađena skrivena Avaro Plus utičnica dodatno je opremljena induktivnim punjačem, eliminišući potrebu za povezivanjem tradicionalnog punjača za telefon, sat ili bežične slušalice.
Avaro Plus ugradne utičnice mogu uspešno da nađu svoje mesto u hotelima, prodavnicama, kancelarijama, salama za sastanke i obrazovnim institucijama. Sa crnom, belom i aluminijumskom završnom obradom, lako je izabrati boju utičnice koja savršeno odgovara vašem radnom okruženju.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

GTV UGRADNE UTIČNICE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.