UTIČNICA UGRADNA CONFORT PLUS 4*KONEKTOR, 2*USB, 2*RJ45, WIFI PUNJAČ 1.5M CRNI GTV® LED AE-BPW4S120P-20

ŠIFRA:AE-BPW4S120P-20
10,190.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

UTIČNICA UGRADNA CONFORT PLUS 4*KONEKTOR, 2*USB, 2*RJ45, WIFI PUNJAČ 1.5M CRNA je dizajnirana za organizovanje prostora u domu i kancelariji. Može li maksimalna ergonomija ići ruku pod ruku sa dizajnom? Comfort Plus ugradna utičniza za sto dokazuje da je to ne samo moguće, već i neophodno.

Comfort Plus utičnica sa induktivnim punjačem na poklopcu značajno poboljšava kvalitet rada.
Zvuk koji signalizira početak punjenja omogućava vam da ne brinete da li će se telefon, pametni sat ili druga oprema isključiti u najnepovoljnijem trenutku.
Vredi napomenuti male dimenzije proširenja Comfort Plus - značajno štedi prostor. Kada je zatvoren, proširenje ne zauzima mnogo prostora, spajajući se sa površinom stola. Zahvaljujući amortizeru, produžetak se automatski i glatko izvlači (MEKO OTVARANJE).

Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

UTIČNICE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 3.600,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.