UTIČNICA UGRADNACHARGER PLUS 1*KONEKTOR, USB A+C, USM A, RJ45, HDMI 1.5M CRNI GTV LED AE-BPW1SACP-20

ŠIFRA:AE-BPW1SACP-20
EAN:5902801355332
6,480.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA

UTIČNICA UGRADNA CHARGER PLUS 1*KONEKTOR, USB A+C, USM A, RJ45, HDMI 1.5M CRNA predstavlja novi nivo organizacije prostora u kući, kancelariji i drugim prostorijama. Jednostavan za upotrebu, minimalistički skriveni nastavak Charger Plus je dizajniran za sve vrste stolova i radnih površina.
Charger Plus ugradne utičnice će biti od koristi u kuhinji, u školskom ili studentskom kutku, na radnom stolu u kući i kancelariji, kao i na stolu pored sofe u dnevnoj sobi ili pored kreveta u spavaćoj sobi.

Ovu ugradnu utičnicu karakteriše veoma nizak montažni element, tj. njegova mala visina neće zauzeti mnogo prostora ispod površine radne ploče kada se umetne utičnica. Ova funkcija vam omogućava da instalirate produžni kabl u različite vrste stolova, ormarića i drugog nameštaja.
Produživač Charger Plus je opremljen induktivnim punjačem sa unutrašnje strane poklopca, potrebno je da podignete poklopac da biste napunili telefon. Tri zamenljiva modula konektora čine skriveni produžni kabl Charger Plus zaista svestranim uređajem, što olakšava organizovanje rada sa nekoliko elektronskih uređaja u isto vreme.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

GTV UGRADNE UTIČNICE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.