ZAŠTITNA FOLIJA PROFESIONAL HDPE 3 4x5 BLUE DOLPHIN CFC_28648

ŠIFRA:CFC_28648
EAN:CFC_28648
260.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU

ZAŠTITNA FOLIJA PROFESIONAL HDPE 3 4x5  je Blue Dolphin folija namenjena zaštiti različitih površina tokom farbanja i opštih građevinskih radova. Koristi se za osiguranje velikih predmeta nepravilnih oblika, npr. namještaja. Također će dobro funkcionisati kao pokrivač za prozore, vrata ili za zaštitu podova. Štiti od boje, vode, prašine i prljavštine tokom renoviranja. Najveća osobina je do 40% veća  čvrstoća na istezanje od tradicionalnih folija od regranulata. Folija je prozirna, plave boje.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

FOLIJA I ZAŠTITA PROSTORA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.