BURGIJA ZA BETON SDS+BX4 CUT 7*160 MM HOGERT HT6D249

ŠIFRA:HT6D249
EAN:5902801361685
240.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica3 KOM

Optimizujte svoj rad sa HOGERT SDS+BX4 CUT 7*160 MM HT6D249 burgijom za beton. Ova profesionalna burgija pruža jedinstveno iskustvo bušenja i superiorni učinak kada je u pitanju bušenje u različitim materijalima, uključujući ciglu, kamen, keramiku, beton i čak armirani beton. Savršena je za sve bušilice koje koriste SDS+ držače, pružajući univerzalnost i jednostavnost upotrebe.
HOGERT SDS+BX4 CUT burgija za beton sa svojom karakterističnom 4x90° profilisanom glavom, ne samo da ubrzava bušenje, već i značajno smanjuje rizik od zaglavljenja burgije, čak i kada se susreće sa armaturnim šipkama. Time je garantovano sigurno i efikasno bušenje za sve vaše projekte.
Osim toga, ova burgija je opremljena sečivom napravljenim od visokokvalitetnog volfram karbida, poznatog po svojoj neverovatnoj tvrdoći i dugovečnosti. Povećana izdržljivost burgije znači manje zamena i veću produktivnost na radnom mestu.
Dvostruka spirala burgije omogućava optimalno uklanjanje strugotine, što rezultira čistijim radnim prostorom i većom produktivnošću. Takođe, njen vrh za centriranje olakšava početak bušenja, omogućavajući precizan i siguran početak svaki put.
Na kraju, HOGERT SDS+BX4 CUT burgija za beton opremljena je SDS+ držačem koji omogućava brzu promenu burgija, čime se smanjuje vreme neaktivnosti i povećava efikasnost.
Unapredite svoju efikasnost i produktivnost sa HOGERT SDS+BX4 CUT burgijom za beton. Ova burgija kombinuje kvalitet, izdržljivost i inovativni dizajn za pružanje neuporedivih performansi bušenja.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

BURGIJE ZA BETON
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.