ELEKTRIČNA STANICA 350W HOGERT HT2E213

ŠIFRA:HT2E213
EAN:5902801478260
61,470.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica1 KOM

Električna stanica snage 350W je svestrani i pouzdani uređaj koji korisniku pruža pristup struji za različite električne uređaje. Idealna je kao izvor hitne struje tokom prekida napajanja. Zahvaljujući velikom kapacitetu, takođe je savršeni saputnik za duža putovanja, kampovanje ili izlete na otvorenom. LED osvetljenje, sa mogućnošću korišćenja u tri moda (kontinuirano, trepćuće i SOS), dodaje dodatnu funkcionalnost, posebno u hitnim situacijama. Jedinstvena karakteristika električne stanice je mogućnost povezivanja spoljne fotovoltačne ploče HT2E216 (dostupna za zasebnu kupovinu). Ova funkcija omogućava punjenje uređaja u uslovima na otvorenom pomoću solarnog energije, što značajno povećava njegovu korisnost na mestima bez tradicionalnih izvora struje.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

AKUMULATORSKI ALATI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.