GLETERICA DOLPHIN INOX PVC 270MM * 130MM BLUE DOLPHIN® PDGE_15051

ŠIFRA:PDGE_15051
520.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica133 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 4 Novi Žednik2 KOM
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš2 KOM
  • Himtex.Co Shop 1 Hajdukovo2 KOM

GLETERICA DOLPHIN ROSFARJ PVC 280MM * 130MM  Izrađena od nerđajućeg čelika. Ima laku PVC ručku koja osigurava stabilan hvat i smanjuje opterećenje vaše ruke.Ova gleterica je odličan alat za amatere pri malterisanju i završnom zaglađivanju gipsa ili gleta na svim područjima kao što su zidovi i plafoni, uključujući i teško dostupne prostore. Gleterica je lagana i jednostavan za korištenje, bez obzira na nivo vaše veštine.Dimenzije same gleterice su 270 mm dužine, 130 mm širine.Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

MOLERSKE GLETERICE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.