LIST SABLJASTE PILE 240-455 MM ZA CIGLE/SIPOREX HOGERT HT6D905

ŠIFRA:HT6D905
EAN:5902801342356
1,510.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica2 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica2 KOM
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš2 KOM

Efikasnost sečenja na novom nivou sa našim vrhunskim listom za sabljastu testeru! Izrađen od izdržljivog TCT čelika, ovaj list je posebno dizajniran za precizno sečenje cigle, betonskih blokova, siporeksa i cementnih ploča. Sa 2 zuba po inču i razmakom između zuba od 12.7 mm, omogućava brzo i čisto sečenje. Podesiva širina od 23 do 50 mm i ukupna dužina od 240 do 455 mm pružaju veštinu prilagodljivosti za različite građevinske zadatke. Bez obzira da li se radi o sečenju cigle, cementno vezanih ploča, maltera ili ćelijskog betona, naš list za sabljastu testeru je vaš pouzdan partner. Iskoristite pun potencijal svoje sabljaaste pile uz naš vrhunski list koji garantuje rezultate bez kompromisa!

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

LISTOVI ZA UBODNU TESTERU
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.