POLUKOMBINEZON SALM 48 - S HOGERT HTZ HT5K362-S

ŠIFRA:HT5K362-S
EAN:5902801275227
3,230.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
Varijacije
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
TABELA VELIČINA
KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

KATEGORIJA ZAŠTITE I.webp
REFLEKTIVNI ELEMENTI.webp
PROIZVOD IPUNJAVA REGULATIVE CARINSKE UNIJE ZA ISTOČNA TRŽIŠTA.webp
REGULACIJA DUŽINE NOGAVICA.webp
POJAČANJA NA KOLENIMA.webp
PROIZVOD U SKLADU S DIREKTIVAMA EU.webp

DŽEP ZA METAR.webp
CARGO DŽEP.webp
DŽEP ZA MOBILNI TELEFON.webp
TROSTRUKI ŠAVOVI.webp
VIŠENAMENSKI DŽEP U TREGER PANTALONAMA.webp
UMETAK ZA ŠTITNIKE.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica130 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica1 KOM

Za sve profesionalce koji traže udobnost, funkcionalnost i visoku zaštitu na radnom mestu, POLUKOMBINEZON HÖGERT nudi optimalno rešenje. Kao deo Högerove linije HTZ opreme, ovaj proizvod se ističe svojom pažljivo izrađenom konstrukcijom i korišćenjem visokokvalitetnih materijala.
Izrađene od kombinacije 60% pamuka i 40% poliestera, ove zaštitne pantalone obezbeđuju visoku udobnost u svim radnim uslovima. Pored toga, ojačanja od Oxford 300D materijala i trostruki šavovi garantuju izvanrednu izdržljivost i dugotrajnost.

POLUKOMBINEZON HÖGERT dolazi sa osam praktičnih džepova, uključujući prsni džep s preklopom, dva duboka gornja džepa, dva bočna džepa, džep za telefon i dva ojačana stražnja džepa, jedan s čičak zatvaračem. Ove pantalone su dodatno opremljene džepovima za jastučiće za kolena s Velcro trakama, pružajući dodatnu zaštitu u zahtevnim radnim uslovima.
Estetski, ove pantalone se odlikuju zelenom bojom sa tamno sivim elementima, a kvalitetan materijal održava intenzitet boje uprkos stalnom pranju. Za veću vidljivost, pantalone uključuju reflektujuće elemente na prednjem i stražnjem delu.

Prilagodljivost je ključna kada je u pitanju radna oprema, i POLUKOMBINEZON HÖGERT to pruža. Sa elastičnim vešalicama s podesivom dužinom, bočnim podešavanjem s dugmadima i podešavanjem na stražnjoj strani hlača s elastičnom trakom, ovaj polukombinezon pruža savršen fit. Čak i nogavice pantalona mogu se produžiti za dodatnu prilagodljivost.
Bez obzira da li se bavite vrtlarstvom, poljoprivredom, ribarstvom, građevinarstvom, ili drugim profesionalnim aktivnostima, POLUKOMBINEZON HÖGERT je idealan izbor za sve one koji traže vrhunsku zaštitu i komfor na radnom mestu.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

POLUKOMBINEZONI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.