SKALPER PVC 9MM S KLIPSNOM HOGERT HT4C628

ŠIFRA:HT4C628
EAN:5902801316173
240.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0
LASERSKI NAOŠTRENA.webp
METALNA VOĐICA.webp
LASERSKI NAOŠTRENA OŠTRICA.webp
ZAŠTITA OD ISPADANJA OŠTRICE 20KG.webp
MATERIJAL TELA ABS.webp
AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE.webp

LASERSKI NAOŠTRENA.webp
METALNA VOĐICA.webp
LASERSKI NAOŠTRENA OŠTRICA.webp
ZAŠTITA OD ISPADANJA OŠTRICE 20KG.webp
MATERIJAL TELA ABS.webp
AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE.webp

MATERIJAL OŠTRICE SK2H.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica45 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 1 Hajdukovo4 KOM
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica4 KOM
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš4 KOM

SKLAPER PVC 9MM S KLIPSNOM HOGERT HT4C628 je profesionalni nož namenjen za različite završne radove. Posebno je dizajniran za rezanje materijala kao što su karton, tapeti, tepisi, cerade, folije za štampanje i PVC folije. Ovaj nož ima oštricu najvišeg kvaliteta, koja je izrađena od visokougljičnog opružnog čelika SK2H. Oštrica je izuzetno izdržljiva, otporna na lomljenje i pucanje. Takođe je presvučena zaštitnim premazom koji sprečava koroziju. Oštrica ima trostruko laserski naoštrenu reznu ivicu, koja pruža izuzetnu oštrinu i preciznost rezanja.

SKLAPER PVC 9MM S KLIPSNOM HOGERT ima poseban mehanizam za vođenje oštrice koji sprečava izvlačenje pod snagom do 20kg. Ovo osigurava sigurno i stabilno držanje oštrice tokom korišćenja. Automatsko zaključavanje dodatno sprečava samouvlačenje oštrice prilikom upotrebe. Nož ima ergonomski dizajn kućišta od ABS plastike, što omogućava udobno rukovanje.

Ovaj nož je namenjen da olakša svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li se bavite završnim radovima ili obavljate druge poslove koji zahtevaju precizno rezanje, SKLAPER PVC 9MM S KLIPSNOM HOGERT će vam značajno olakšati posao. Ovaj proizvod nudi visok nivo oštrine, dugotrajnost i sigurnost tokom rezanja različitih materijala.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

SKALPELI, NOŽEVI I PRIBOR
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.