ŠTAPNA LEMILICA 3U1 HÖGERT® HT2C401

ŠIFRA:HT2C401
3,860.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica3 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica2 KOM

ŠTAPNA LEMILICA 3U1 je plinska lemilica koja se koristi za spajanje metalnih materijala sa kalajnim ili kalaj-olovnim vezivom mekim lemljenjem. Također se preporučuje za zagrevanje i skupljanje termoskupljajućih materijala. Može se koristiti za otpuštanje zaglavljenih vijaka, zavarivanje, odleđivanje kao i za savijanje i vruće oblikovanje. Praktičan je u upotrebi. Primjenjivo je za radove vezane za elektroniku, posebno se preporučuje za rad sa integriranim kolima osjetljivim na elektromagnetne smetnje


Prosečna ocena ovog proizvoda je: Ovaj proizvod još nije ocenjen

LEMILICE
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.