MODULARNA KUTIJA VISOKA HOGERT HT7G512

ŠIFRA:HT7G512
EAN:5902801461446
2,060.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica3 KOM

HOGERT MODULARNA VISOKA KUTIJA HT7G512

HOGERT MODULARNA VISOKA KUTIJA HT7G512 je čvrsta i praktična kutija za alat, dizajnirana da zadovolji potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Bilo da je potrebno skladištiti građevinski, radionički alat ili drugu opremu, ova kutija nudi optimalno rešenje koje spaja funkcionalnost i izdržljivost.
Sa nosivošću do 50 kg, HOGERT MODULARNA VISOKA KUTIJA HT7G512 je konstruisana da izdrži i najteža opterećenja. Osim toga, poseduje unutrašnje žlebove za montažu organizatora HT7G510, čime se olakšava održavanje alata organizovanim i lako dostupnim.
Robusni ABS pričvršćivači osiguravaju sigurnost vaše opreme, dok četiri rupe za zidnu montažu omogućavaju jednostavnu instalaciju bilo gde je potrebno. Takođe, ova kutija je kompatibilna sa drugim elementima modularnog sistema kutija, pružajući vam fleksibilnost da se prilagodite svojim specifičnim potrebama skladištenja.
HOGERT MODULARNA VISOKA KUTIJA HT7G512 je namenjena profesionalnoj upotrebi i već se dokazala u različitim sektorima kao što su građevinarstvo, industrija, automobilska industrija i logistika. Ukratko, ovaj proizvod predstavlja kombinaciju izdržljivosti, funkcionalnosti i praktičnosti, čineći ga idealnim izborom za svakog profesionalca.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.