MODULARNI ORGANIZATOR ALATA VISOKI HOGERT HT7G508

ŠIFRA:HT7G508
EAN:5902801461064
8,150.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
INTER LOCKING SYSTEM.webp
METALNE KOPČE.webp
MODULARNI SISTEM.webp

INTER LOCKING SYSTEM.webp
METALNE KOPČE.webp
MODULARNI SISTEM.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica2 KOM

HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR ALATA VISOKI HT7G508 je savršen izbor za one koji traže visokokvalitetno, funkcionalno rešenje za odlaganje i organizovanje alata.
Ovaj visokokvalitetni organizator opremljen je sa 5 uklonjivih šoljica i 1 malim organizatorom za zaključavanje, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite prostor i držite sve svoje sitne alate i pribor na jednom mestu. Polikarbonatni poklopac garantuje dugotrajnu upotrebu i štiti vaše alate od vlage i prašine.
Konstruisan sa težnjom ka izdržljivosti, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR ALATA VISOKI HT7G508 koristi izdržljive pričvršćivače od ABS-a i metalne šarke kako bi osigurao sigurnost prilikom transporta. Sa kućištem od polimera, ovaj organizator je spreman za upotrebu u najzahtevnijim uslovima.
Ali ono što ovaj organizator čini istinski izvanrednim je njegova kompatibilnost sa ostalim elementima Hogert modularnog sistema alatnih kutija. Bez obzira na to šta vam je potrebno, Hogert vam omogućava da kreirate prilagođeno skladišno rešenje koje odgovara vašim specifičnim potrebama.
Bez obzira da li ste profesionalac u sektoru građevine, industrije, automobilskoj industriji ili logistici, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR ALATA VISOKI HT7G508 je ključni alat koji će vam pomoći da ostanete organizovani i efikasni.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.