MODULARNI ORGANIZATOR HTM NISKI HOGERT HT7G505

ŠIFRA:HT7G505
EAN:5902801290930
2,920.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
INTER LOCKING SYSTEM.webp
METALNE KOPČE.webp
MODULARNI SISTEM.webp

INTER LOCKING SYSTEM.webp
METALNE KOPČE.webp
MODULARNI SISTEM.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica4 KOM

Specijalno dizajniran za zahtevne korisnike, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR HTM NISKI HT7G505 pruža neuporedivu funkcionalnost i praktičnost. Sa svojim telom izrađenim od polimera i poklopcem od polikarbonata, ovaj organizator alata je izdržljiv, a istovremeno štiti sadržaj od vlage i prašine.
Organizator dolazi sa četiri uklonjive čaše, omogućavajući vam da optimizujete prostor za odlaganje sitnog alata, pribora i raznih drugih predmeta. Sigurnost tokom transporta osiguravaju robustne metalne šarke, čineći ovaj organizator idealnim izborom za rad u različitim sektorima poput građevinarstva, industrije, automobilske industrije i logistike.
Ono što ovaj organizator čini posebno korisnim jeste njegova sposobnost da se lako integrira sa drugim elementima Hogert modularnog sistema alatnih kutija. Bilo da radite na nadogradnji svog trenutnog sistema skladištenja alata ili tek počinjete, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR HTM NISKI HT7G505 pruža prilagodljivost i robusnost koja vam je potrebna za svakodnevni rad.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.