MODULARNA KUTIJA ZA ALAT HOGERT HT7G502

ŠIFRA:HT7G502
EAN:5902801225925
3,790.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
DRŽAČ ALATA.webp
OJAČANA ZADNJA KONSTRUKCIJA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
POKRETNI SEPARATORI.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

DRŽAČ ALATA.webp
OJAČANA ZADNJA KONSTRUKCIJA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
POKRETNI SEPARATORI.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM


HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT HT7G502

HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT HT7G502 pruža izdržljivo i funkcionalno rešenje za skladištenje građevinskog, radioničkog alata i slično, posebno dizajnirano za zahtevne korisnike. Ova robustna kutija može podneti opterećenje do impresivnih 50 kg, pružajući vam fleksibilnost da skladištite teške setove alata sa lakoćom.
Ova kutija ima mogućnost da se poveže sa drugim komponentama kompatibilnog Hogert modularnog sistema alatnih kutija, omogućavajući vam da prilagodite svoj prostor za skladištenje alata prema specifičnim potrebama.
Opremljen sa dva odvojiva organizatora, ovaj proizvod optimizira prostor za skladištenje, pružajući vam svestranost da prilagodite raspored kako biste najbolje iskoristili prostor. Njegova ručka ugrađena u poklopac olakšava nošenje, dok izdržljivi ABS zatvarači osiguravaju da je vaš alat siguran tokom transporta.
Svojom profesionalnom izradom, HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT HT7G502 je idealan za širok spektar sektora, uključujući građevinarstvo, industriju, automobilsku industriju i logistiku. Bilo da ste profesionalac koji traži efikasno rešenje za skladištenje alata ili hobi majstor koji traži pouzdano mesto za čuvanje alata, ova kutija će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.