MODULARNA KUTIJA ZA ALAT 4U1 HOGERT HT7G500

ŠIFRA:HT7G500
EAN:5902801035135
16,030.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
NOSIVOST DO 120 KG.webp
GUMIRANI TOČKOVI.webp
DRŽAČ ALATA.webp
OJAČANA ZADNJA KONSTRUKCIJA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp

NOSIVOST DO 120 KG.webp
GUMIRANI TOČKOVI.webp
DRŽAČ ALATA.webp
OJAČANA ZADNJA KONSTRUKCIJA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp


Predstavljamo vam HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT 4U1 HT7G500, ultimativno 4-u-1 rešenje za skladištenje alata koje zadovoljava najviše standarde profesionalaca. Ovaj inovativni sistem kutija za alat, kompletiran sa HT7G501, HT7G502 i HT7G503 modelima, nije samo kutija za alat, već je snažan partner koji obezbeđuje vrhunsku zaštitu i efikasnu organizaciju vaših alata.
Svaka komponenta HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT 4U1 HT7G500 je izrađena od premium materijala, otpornih na udarce, garantujući neuporedivu otpornost na prašinu i vodu. Svestrano središnje jezgro, opremljeno ojačanom zidnom strukturom i izdržljivim zatvaračima od ABS-a, izdržava napore najtežih uslova rada, obezbeđujući pouzdanost i dugotrajnost.
Transportovanje teških alata više nije problem sa HOGERT MODULARNA KUTIJA ZA ALAT 4U1 HT7G500. Njegovi veliki kotači obloženi gumom, u kombinaciji sa praktičnim unutrašnjim nosačem, omogućavaju jednostavno i efikasno premještanje. Bilo da ste u građevinarstvu, industriji, automobilskoj industriji ili logistici, ovaj modularni sistem kutija za alat predstavlja savršeno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.