MODULARNA TRANSPORTNA PLATFORMA HOGERT HT7G504

ŠIFRA:HT7G504
EAN:5902801289644
5,530.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
MAXIMALNA NOSIVOST 150KG.webp
DVA OKRETNA TOČKA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp

MAXIMALNA NOSIVOST 150KG.webp
DVA OKRETNA TOČKA.webp
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica3 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM


HOGERT MODULARNA TRANSPORTNA PLATFORMA HT7G504 predstavlja ključni alat za sve one koji zahtevaju efikasno i lako rešenje za transport različitih proizvoda, alata ili opreme. Napravljena da zadovolji potrebe najzahtevnijih korisnika, ova platforma je odličan izbor za profesionalce u različitim sektorima, uključujući građevinarstvo, industriju, automobilsku industriju i logistiku.
Odlikuje se svojom robustnom rebrastom konstrukcijom koja može izdržati maksimalno opterećenje do 150 kg, pružajući izuzetnu izdržljivost čak i pri intenzivnom korišćenju. Kvalitetna izrada platforme garantuje pouzdanost i dugotrajnost, čak i u najtežim radnim uslovima.
HOGERT MODULARNA TRANSPORTNA PLATFORMA HT7G504 je opremljena četiri rotirajuća kotača napravljena od kombinacije ABS-a i elastomera. Ova dvokomponentna rešenja omogućavaju glatku manipulaciju i impresivnu trajnost, a dva od četiri točka su opremljena kočnicama, što omogućava bezbedno i kontrolisano upravljanje teretom.
Ono što ovu platformu čini posebno privlačnom je njena kompatibilnost sa ostalim elementima Hogert modularnog sistema alatnih kutija. Ovo omogućava korisnicima da prilagode svoj radni prostor prema sopstvenim potrebama, poboljšavajući efikasnost i ergonomiju.
Sa HOGERT MODULARNOM TRANSPORTNOM PLATFORMOM HT7G504, vaša produktivnost i efikasnost u radu će dostići nove visine. Napravljena za profesionalce, napravljena za vas.Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.