MODULARNI ORGANIZATOR HTM HOGERT HT7G509

ŠIFRA:HT7G509
EAN:5902801461095
390.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0
MODULARNI SISTEM.webp

MODULARNI SISTEM.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica4 KOM

Kada je u pitanju održavanje reda u vašim alatima i sitnim delovima, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR HTM HT7G509 se izdvaja kao vrhunsko rešenje.
Ovaj inovativni organizator nudi prozirni poklopac koji omogućava da brzo i jednostavno pregledate i pristupite svim vašim sitnim delovima. Sa mlečnim poklopcem koji osigurava dodatnu zaštitu, možete biti sigurni da su vaši delovi bezbedni i zaštićeni.
Osmišljen sa misijom da olakša i unapredi organizaciju, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR HTM HT7G509 je takođe kompatibilan sa ostalim elementima Hogert modularnog sistema alatnih kutija. To znači da možete bez problema kombinovati i prilagoditi svoje skladišne opcije kako biste stvorili sistem za skladištenje koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Bez obzira na to da li ste profesionalni majstor ili DIY entuzijasta, HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR HTM HT7G509 je esencijalni dodatak vašem inventaru alata, nudeći lakoću upotrebe i vrhunsku funkcionalnost. Izaberite Hogert za pouzdanu i efikasnu organizaciju alata.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.