MODULARNI ORGANIZATOR S POLIKARBONATNIM POKLOPCEM HOGERT HT7G503

ŠIFRA:HT7G503
EAN:5902801295157
3,810.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

MODULARNI SISTEM.webp
IZDRŽLJIVO ZAKLJUČAVANJE.webp
MAXIMALNA NOSIVOST 50KG.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica2 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 KOM

Ovaj HOGERT MODULARNI ORGANIZATOR S POLIKARBONATNIM POKLOPCEM HT7G503 opremljen polikarbonatnim poklopcem predstavlja vrhunsku alatnu kutiju koja se ističe svojom impresivnom izdržljivošću. Specijalno dizajniran za zahtevne korisnike, ovaj organizator dolazi sa osam uklonjivih čaša koje pružaju veliku fleksibilnost za skladištenje sitnog alata, pribora i drugih predmeta. Sa maksimalnim opterećenjem do 20 kg, ovaj organizator je idealan za teže setove alata.
Jedinstvena ABS brava osigurava da je sadržaj bezbedan tokom transporta, dok ručka u poklopcu olakšava nošenje. Njegova profesionalna konstrukcija ga čini savršenim za različite sektore poput građevinarstva, industrije, automobilske industrije i logistike.
Ali, ono što ovaj organizator stvarno izdvaja jeste njegova kompatibilnost sa ostalim elementima Hogert modularnog sistema alatnih kutija. Bez obzira da li planirate proširenje svoje trenutne kolekcije alatnih kutija ili samo počinjete da se opremate, ovaj organizator nudi vam prilagodljivost i trajnost koja vam je potrebna u svakodnevnom radu.
Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.