MODULARNI ORGANIZATOR SA PREGRADAMA HOGERT HT7G510

ŠIFRA:HT7G510
EAN:5902801461286
1,080.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0
MODULARNI SISTEM.webp
POKRETNI SEPARATORI.webp

MODULARNI SISTEM.webp
POKRETNI SEPARATORI.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica4 KOM

HOGERT ORGANIZATOR SA POKLOPCEM HT7G510 je izuzetno praktičan dodatak vašem setu alata, posebno dizajniran da olakša organizovanje malih predmeta. Izrađen sa detaljima i funkcionalnostima koje omogućavaju jednostavno i efikasno skladištenje, ovaj organizator je ključan element svakog dobro organizovanog radnog prostora.Centralna karakteristika ovog organizatora je poklopac od polikarbonata, materijala poznatog po svojoj izuzetnoj čvrstini i izdržljivosti. Transparentnost polikarbonata omogućava vam da na jednostavan način vidite i pristupite svim delovima koji su skladišteni unutra, čineći vaš radni proces efikasnijim.

HOGERT ORGANIZATOR SA POKLOPCEM HT7G510 je takođe kompatibilan sa ostalim elementima modularnog sistema kutija. To znači da se može lako kombinovati sa različitim kutijama i dodacima da bi se stvorilo rešenje za skladištenje koje najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama.

Bez obzira da li ste profesionalni radnik ili entuzijasta za kućne projekte, ovaj organizator je osmišljen da pomogne u održavanju vašeg radnog prostora čistim i organizovanim. Sa HOGERT ORGANIZATOR SA POKLOPCEM HT7G510, uvodite red u svoje alate i opremu sa stilom i efikasnošću.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

MODULARNI SISTEMI
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.