NOSAČ 330 10 MINI FLEX MOLERSKI ALAT DF10_48295

ŠIFRA:DF10_48295
EAN:5907758548295
520.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NEMA NA LAGERU

NOSAČ 330 10 MINI FLEX  je držač za farbanje iza radijatora. Okretni mehanizam za JUMBO valjak je izuzetno izdržljiv sistem s ležajevima. Najlonski, ojačani cilindar brzo otpušta zatvarač s oprugom. Drška je izrađena od stakloplastike. 

Ručka valjka je izuzetno elastična i izdržljiva, savija se do 90 stepeni, što omogućuje jednostavno i praktično farbanje teško dostupnih mesta iza radijatora. Odabir pravog JUMBO valjka iz serije Blue Dolphin 330 značajno će poboljšati vašu produktivnost i poboljšati kvalitet vašeg rada. Valjci za farbanje u ovoj seriji izrađeni su od inovativnog materijala koji bolje upija i daje boju, a pritom ne ostavlja dlačice. Njegova prednost je i jednostavna montaža. Čak i nakon ponovljene uporabe, zadržavaju svoju početnu lepršavost. Zahvaljujući upotrebi kosina na krajevima valjka, eliminira se nakupljanje boje na rubovima.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

NOSAČI VALJAKA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.