NOSAČ 330 18 MOLERSKI ALAT DR18_48646

ŠIFRA:DR18_48646
EAN:5907758548646
750.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
0

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica32 KOM
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica6 KOM

NOSAČ 330 18  je nosač izuzetno izdržljiv, kuglični i najlonski cilindar sa zasunom na osovini, koji je trajno montiran na izdržljiv, hromiran profil opremljen ergonomskom ručkom. Odabir pravog valjka iz serije Blue Dolphin 330 značajno će poboljšati učinkovitost i poboljšati kvalitet obavljenog posla. Valjci za farbanje u ovoj seriji izrađeni su od inovativnog materijala koji bolje upija i daje boju, a pritom ne ostavlja dlačice. Njegova prednost je i jednostavna montaža. Čak i nakon ponovljene uporabe, zadržavaju svoju početnu lepršavost. Zahvaljujući upotrebi kosina na krajevima valjka, eliminira se nakupljanje boje na rubovima.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

NOSAČI VALJAKA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.